Повезане вести

Мислила сам да лудим, кући сам долазила тотално сломљена: Згодна српска певачица се дуго борила с овим поремећајем!

Мислила сам да лудим, кући сам долазила тотално сломљена: Згодна српска певачица се дуго борила с овим поремећајем!

Мондо 17.03.2023
Марина Тадић је патила од анксиозности, али је успешно превазишла тај ментални поремећај и испричала своје искуство у борби с овим проблемом. Марина Тадић је патила од анксиозности, али је успешно превазишла тај ментални… »
„Мислила сам да лудим“: Марина Тадић открила детаље борбе са озбиљним здравственим проблемом

„Мислила сам да лудим“: Марина Тадић открила детаље борбе са озбиљним здравственим проблемом

Нова 17.03.2023
Није јој било лако. Болест Марине Тадић утицала је на њене свакодневне обавезе, па је певачица одлучила да своју причу подели са јавношћу у жељи да њен пример помогне још некоме да се избори са здравственим проблемом. Када… »
Потресна исповест Марине Тадић о болести која је узела маха: Мислила сам да лудим, имала сам проблеме и на наступима!

Потресна исповест Марине Тадић о болести која је узела маха: Мислила сам да лудим, имала сам проблеме и на наступима!

Курир 17.03.2023
Болест Марине Тадић утицала је на њене свакодневне обавезе, па је певачица одлучила да своју причу подели са јавношћу у жељи да њен пример помогне још некоме да се избори са здравственим проблемом. Када није пред камерама… »

Вести дана »