Повезане вести

„Била сам на ивици смрти кад сам сазнала да ме муж вара“: Снежана Дакић о тешкој болести и разводу

„Била сам на ивици смрти кад сам сазнала да ме муж вара“: Снежана Дакић о тешкој болести и разводу

Нова 17.03.2023
То за њу није био нимало лак период. Водитељка Снежана Дакић својеврмено се нашла у центру скандала када се прочуло да је супруг вара, и то у тренутку док се она борила са великим здравственим проблемима. „Да будем искрена, ја… »
Била сам на ивици смрти, а онда сам сазнала да ме муж вара! Снежана Дакић о супруговом неверству - "Било ме је срамота"

Била сам на ивици смрти, а онда сам сазнала да ме муж вара! Снежана Дакић о супруговом неверству - "Било ме је срамота"

Мондо 17.03.2023
Водитељка Снежана Дакић проговорила је о неверству бившег супруга које се десило баш у тренутку када се она суочавала са великим здравственим проблемом. Водитељка Снежана Дакић проговорила је о неверству бившег супруга које се… »
"Стидела сам се оног шта ми се дешава" Снежана Дакић о тешком периоду развода - Била на ивици смрти, а онда сазнала да је муж…

"Стидела сам се оног шта ми се дешава" Снежана Дакић о тешком периоду развода - Била на ивици смрти, а онда сазнала да је муж…

Ало 17.03.2023
Тако да је то био треутак када сам била најслабија у животу и јако сам тешко прошла кроз то, не због неког туђег чина већ због сопствене слабости и немогућности да се са тим носим са више самопоуздања. Снежана Дакић која је… »

Вести дана »