Povezane vesti
Navikao na publiku u inostranstvu: Luke Black: "Srpsko društvo je jako kritično, najteže mi je bilo ovde da se zamislim"
Blic 17.03.2023
Predstavnik Srbije na Evroviziji Luke Black otkrio je u Novom danu kako će izgledati nastup u Liverpulu. Kaže i da nije očekivao pobedu na Pesmi za Evroviziju i da se "mnogo manje plašio Evrovizije, ako pobedi". - Jer sam navikao da budem među publikom u… »
Luke Black za N1: Nažalost, najteže mi je bilo da se zamislim da pobedim ovde
N1 Info 17.03.2023
Predstavnik Srbije na Evroviziji Luke Black otkrio je u Novom danu kako će izgledati nastup u Liverpulu. Kaže i da nije očekivao pobedu na Pesmi za Evroviziju i da se "mnogo manje plašio Evrovizije, ako pobedi". "Jer sam navikao da budem među publikom u… »
Vesti dana »
Izvestan nastavak krize na Kosovu nakon izbora, u Beogradu će biti odlučeno da li će Srpska lista podržati albansku opoziciju
Mašina pre 5 satijoš 72 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iran i Izrael zaustavili napade; Tramp upozorio Netanjahua da može ostati sam protiv Teherana
RTV pre 2 satajoš 42 povezane
Tramp pokušava da zaustavi rat na Bliskom istoku? Šta stoji iza poziva na uzdržanost Izraela i Irana
Euronews pre 42 minutajoš 47 povezanih
U sredu sparno, „kuvaćemo“ se na preko 30 stepeni, a onda šok! Oglasio se RHMZ: Od četvrtka zahlađenje. Temperatura će do kraja nedelje ozbiljno da se „strmoglavi“
Dnevnik pre 2 satajoš 40 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 6 satijoš 28 povezanih