Povezane vesti
Đorđević posle senzacije: Bog nas je pogledao
Sportski žurnal 17.03.2023
Radnik je sa 2:1 pobedio Partizan u Humskoj. Trener Radnika Slavoljub Đorđević bio je presrećan posle velike pobede ekipe iz Surdulice: - Kao što sam rekao u najavi meča, jako teško igrati sa Partizanom u Humskoj, ali mi smo znali šta želimo, pre svega… »
„Protiv Partizana mora da vas pogleda Bog“: Đorđević presrećan zbog trijumfa nad vecešampionom Srbije!
Hot sport 17.03.2023
Ogromna pobeda za tim sa dna tabele. Radnik iz Surdulice savladao je ekipu Partizana u Humskoj rezultatom 1:2, a nakon meča, medijima se obratio trener gostiju Slavoljub Đorđević. On je istakao da je jako teško igrati sa Partizanom i da „mora da vas… »
Đorđević: Siguran sam da će Duljaj podići Partizan
Sport klub 17.03.2023
Podeli : Trener Radnika Slavoljub Đorđević emotivno je reagovao nakon prve pobede Surduličana u gostima u Superligi. Radnik je uspeo da pobedi Partizan u Humskoj sa 2:1, iako su su crno-beli propustili veliki broj šansi. „Uvek je teško igrati u Humskoj… »
Vesti dana »

Fico o ubistvu Kirka: Ubijen jer je mislio drugačije, ja sam imao milimetar više sreće od njega
Sputnik pre 7 minutajoš 36 povezanih

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 27 minutajoš 26 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Novi magazin pre 27 minutajoš 23 povezane

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 1 satjoš 22 povezane

Emotivnim govorom Saša Matić svima naterao suze na oči: Onda se latio mikrofona i zapevao Šabanovu pesmu
Mondo pre 32 minutajoš 18 povezanih