Povezane vesti
Đorđević posle senzacije: Bog nas je pogledao
Sportski žurnal 17.03.2023
Radnik je sa 2:1 pobedio Partizan u Humskoj. Trener Radnika Slavoljub Đorđević bio je presrećan posle velike pobede ekipe iz Surdulice: - Kao što sam rekao u najavi meča, jako teško igrati sa Partizanom u Humskoj, ali mi smo znali šta želimo, pre… »
„Protiv Partizana mora da vas pogleda Bog“: Đorđević presrećan zbog trijumfa nad vecešampionom Srbije!
Hot sport 17.03.2023
Ogromna pobeda za tim sa dna tabele. Radnik iz Surdulice savladao je ekipu Partizana u Humskoj rezultatom 1:2, a nakon meča, medijima se obratio trener gostiju Slavoljub Đorđević. On je istakao da je jako teško igrati sa Partizanom i da „mora da… »
Đorđević: Siguran sam da će Duljaj podići Partizan
Sport klub 17.03.2023
Podeli : Trener Radnika Slavoljub Đorđević emotivno je reagovao nakon prve pobede Surduličana u gostima u Superligi. Radnik je uspeo da pobedi Partizan u Humskoj sa 2:1, iako su su crno-beli propustili veliki broj šansi. „Uvek je teško igrati u… »
Vesti dana »
Netanjahu: Sporazum stupa na snagu u nedelju; Izrael objavio spisak 735 palestinskih zatvorenika
RTS pre 18 minutajoš 26 povezanih
Rusi oslobodili dva naselja u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
UŽIVO VIDEO, FOTO Protest u Novom Sadu: "Vreme je za neposlušnost, vreme je za štrajk"
Radio 021 pre 12 minutajoš 16 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na skupu ispred RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih