Povezane vesti
"Spavao sam sa više od 300 žena, hiljade evra sam dao na njih": Šok ispovest Darka Lazića, pevač otkrio tajne o intimnim…
Blic 18.03.2023
Folker Darko Lazić šokirao je sve priznanjima o svojoj intimi, kao i tvrdnjama da je bio sa preko 300 žena. Darko je ispričao da je plaćao devojke za intimne odnose, i to uglavno posle nastupa u inostranstvu. - Čovek koji nije platio s*ks sa p**stitutkom… »
"Spavao sam sa više od 350 žena! Bio sam i sa prostitutkama" Darko Lazić šokirao: Bio sam u grupnjaku sa njih 15, svašta sam…
Kurir 18.03.2023
Darko Lazić šokirao je sve priznanjem o svom seksualnom iskustvu u kojem je probao intimne odnose sa 15 devojaka, a plaćao je i prostitutke. Folk pevač priča da je u dvadesetim bio pravi avanturista i da je želeo da isproba mnogo toga u seksu. Pevač kaže… »
Imao sam grupnjak s 15 žena: Srpski folker priznao i da je plaćao da ima odnose - "Spavao sam s njih 350 i snimao!"
Mondo 18.03.2023
Pevač Darko Lazić otkrio da je spavao s prostitutkama, bio u krevetu s više žena i slikao i snimao odnose. Pevač Darko Lazić otkrio da je spavao s prostitutkama, bio u krevetu s više žena i slikao i snimao odnose Pevač Darko Lazić, koji je nedavno… »
Vesti dana »
Ko je glavni pretendent za sticanje vlasništva u NIS-u: Emiratska firma ADNOC sve bliža kupovini, preneo FT
Euronews pre 38 minutajoš 21 povezana
Da li zbog rasta tražnje za evrom ovlašćene menjačnice mogu da podignu kurs
Naissus info pre 28 minutajoš 9 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 2 satajoš 3 povezane
Borko Stefanović: Vučić prodaje priču Evropi, da Crna Gora i Albanija, koje su pred ulazak u EU, sačekaju Srbiju
N1 Info pre 8 minutajoš 23 povezane