Повезане вести

„Ако ме отворите и видите тумор – одсеците ми обе дојке“: Емотиван говор Шерон Стоун у јеку борбе са раком

„Ако ме отворите и видите тумор – одсеците ми обе дојке“: Емотиван говор Шерон Стоун у јеку борбе са раком

Нова 18.03.2023
Емотиван говор славне глумице. Холивудска глумица Шерон Стоун недавно је добила награду за храброст на догађају Женског фонда за истраживање рака. Шерон се појавила на додели, а онда је открила детаље своје борбе са раком. „Те… »
Шерон Стоун: „Управо сам изгубила пола своје имовине, умро ми је брат и имам тумор“

Шерон Стоун: „Управо сам изгубила пола своје имовине, умро ми је брат и имам тумор“

Цити магазине 18.03.2023
Награда за храброст на церемонији Женског фонда за истраживање рака припала је глумици Шерон Стоун која је веома вешто допринела церемонији одржавши емотиван говор којим је представила своју тренутну борбу са тумором. Такође… »
Ако ме отворите и видите тумор, одсеците ми обе дојке: Говор Шерон Стоун од кога сузе саме иду! Открила како изгледа борба с…

Ако ме отворите и видите тумор, одсеците ми обе дојке: Говор Шерон Стоун од кога сузе саме иду! Открила како изгледа борба с…

Курир 18.03.2023
Холивудска глумица Шерон Стоун добила је награду за храброст на догађају Женског фонда за истраживање рака. У свом емотивном говору осврнула се на своју дијагнозу и борбу коју тренутно води с раком дојке. Председница догађаја… »
Ако ме отворите и видите рак, одсеците ми обе дојке! Шерон Стоун расплакала свет - открила како изгледа борба са тумором

Ако ме отворите и видите рак, одсеците ми обе дојке! Шерон Стоун расплакала свет - открила како изгледа борба са тумором

Мондо 18.03.2023
Шерон Стоун расплакала је милионе гледалаца емотивним говором о борби за здравље. Шерон Стоун расплакала је милионе гледалаца емотивним говором о борби за здравље. Славној глумици Шерон Стоун уручена је награда за храброст на… »

Вести дана »