Povezane vesti
Sem Nil objavio da boluje od raka
Radio 021 18.03.2023
Glumac Sem Nil, poznat po ulozi paleontologa Alana Granta u sagi "Park iz doba Jure", napisao je u svojim memoarima koji će biti objavljeni sledeće nedelje da se leči od raka. "Činjenica je da sam bolestan. Možda umirem", napisao je glumac u prvom… »
Glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan rak krvi
Dnevnik 18.03.2023
LOS ANĐELES: Poznatom glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan je limfom, a on je u svojim memoarima otkrio da mu je ta bolest ustanovljena pre godinu dana. Novozelandski glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima Park iz doba Jure, Klavir, Lov na Crveni… »
Glumac Sem Nil iz „Parka iz doba jure“ ima tešku bolest
Danas 17.03.2023
Zvezda filma „Park iz doba jure“, 75-godišnji glumac Sem Nil, u svojim memoarima „Did I Ever Tell You This“ otkrio je da se leči od raka krvi, koji je u trećem stadijumu. U intervjuu za Gardijan, promovišući knjigu, rekao je: „Stvar je u tome da sam ja… »
Vesti dana »

Za Izrael i novinari legitimna meta – ubijena cela ekipa Al Džazire, među njima i dobitnik Pulicera
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih

Novi Sad: Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora
Radio sto plus pre 2 satajoš 19 povezanih

Uživo bukte požari u Crnoj Gori! Katastrofa u Čanju, građani u strahu, gust dim stigao do plaža, Srbija šalje pomoć! (video)
Kurir pre 22 minutajoš 68 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 2 satajoš 63 povezane