Povezane vesti
Sem Nil objavio da boluje od raka
Radio 021 18.03.2023
Glumac Sem Nil, poznat po ulozi paleontologa Alana Granta u sagi "Park iz doba Jure", napisao je u svojim memoarima koji će biti objavljeni sledeće nedelje da se leči od raka. "Činjenica je da sam bolestan. Možda umirem", napisao je glumac u prvom… »
Glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan rak krvi
Dnevnik 18.03.2023
LOS ANĐELES: Poznatom glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan je limfom, a on je u svojim memoarima otkrio da mu je ta bolest ustanovljena pre godinu dana. Novozelandski glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima Park iz doba Jure, Klavir, Lov na Crveni… »
Glumac Sem Nil iz „Parka iz doba jure“ ima tešku bolest
Danas 17.03.2023
Zvezda filma „Park iz doba jure“, 75-godišnji glumac Sem Nil, u svojim memoarima „Did I Ever Tell You This“ otkrio je da se leči od raka krvi, koji je u trećem stadijumu. U intervjuu za Gardijan, promovišući knjigu, rekao je: „Stvar je u tome da sam ja… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 39 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 2 satajoš 14 povezanih

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 33 minutajoš 33 povezane

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 69 povezanih