Повезане вести
„Да вратимо Нецу породици, последњи поздрав вољеном брату“: Немања настрадао у удесу у Америци, пријатељи скупљају новац…
Нова 18.03.2023
Нишлија Немања Р. (30) настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Америци пре неколико дана а његови пријатељи покренули су акцију преко интернет платформе “Го фунд ме” да се сакупи 70.000 долара како би се његово тело… »
"Да вратимо нецу породици" Нишлија (30) због посла отишао у Америку, па погинуо! Пријатељи скупљају новац да тело допреме…
Курир 18.03.2023
Нишлија Немања Р. (30) настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Америци пре неколико дана, а његови пријатељи покренули су акцију преко интернет платформе “Го фунд ме” да се сакупи 70.000 долара како би се његово тело… »
Немања из Ниша настрадао у саобраћајној несрећи у Америци: Покренута акција за допремање тела младића
Телеграф 18.03.2023
"Почивај у миру, Нецо" Момак из Ниша Немања Раденковић (30) настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Америци пре неколико дана, а његови пријатељи покренули су акцију преко интернет платформе "Го фунд ме" да се сакупи… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 3 сатајош 1 повезана