Повезане вести

„Да вратимо Нецу породици, последњи поздрав вољеном брату“: Немања настрадао у удесу у Америци, пријатељи скупљају новац…

„Да вратимо Нецу породици, последњи поздрав вољеном брату“: Немања настрадао у удесу у Америци, пријатељи скупљају новац…

Нова 18.03.2023
Нишлија Немања Р. (30) настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Америци пре неколико дана а његови пријатељи покренули су акцију преко интернет платформе “Го фунд ме” да се сакупи 70.000 долара како би се његово тело… »
"Да вратимо нецу породици" Нишлија (30) због посла отишао у Америку, па погинуо! Пријатељи скупљају новац да тело допреме…

"Да вратимо нецу породици" Нишлија (30) због посла отишао у Америку, па погинуо! Пријатељи скупљају новац да тело допреме…

Курир 18.03.2023
Нишлија Немања Р. (30) настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Америци пре неколико дана, а његови пријатељи покренули су акцију преко интернет платформе “Го фунд ме” да се сакупи 70.000 долара како би се његово тело… »
Немања из Ниша настрадао у саобраћајној несрећи у Америци: Покренута акција за допремање тела младића

Немања из Ниша настрадао у саобраћајној несрећи у Америци: Покренута акција за допремање тела младића

Телеграф 18.03.2023
"Почивај у миру, Нецо" Момак из Ниша Немања Раденковић (30) настрадао је у тешкој саобраћајној несрећи у Америци пре неколико дана, а његови пријатељи покренули су акцију преко интернет платформе "Го фунд ме" да се сакупи… »

Вести дана »