Povezane vesti
„Da vratimo Necu porodici, poslednji pozdrav voljenom bratu“: Nemanja nastradao u udesu u Americi, prijatelji skupljaju novac…
Nova 18.03.2023
Nišlija Nemanja R. (30) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Americi pre nekoliko dana a njegovi prijatelji pokrenuli su akciju preko internet platforme “Go fund me” da se sakupi 70.000 dolara kako bi se njegovo telo dopremilo u Srbiju. Nemanja… »
"Da vratimo necu porodici" Nišlija (30) zbog posla otišao u Ameriku, pa poginuo! Prijatelji skupljaju novac da telo dopreme…
Kurir 18.03.2023
Nišlija Nemanja R. (30) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Americi pre nekoliko dana, a njegovi prijatelji pokrenuli su akciju preko internet platforme “Go fund me” da se sakupi 70.000 dolara kako bi se njegovo telo dopremilo u Srbiju. Nemanja… »
Nemanja iz Niša nastradao u saobraćajnoj nesreći u Americi: Pokrenuta akcija za dopremanje tela mladića
Telegraf 18.03.2023
"Počivaj u miru, Neco" Momak iz Niša Nemanja Radenković (30) nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Americi pre nekoliko dana, a njegovi prijatelji pokrenuli su akciju preko internet platforme "Go fund me" da se sakupi novac potreban da se njegovo… »
Vesti dana »

Studenti zahtevaju da policija i žandarmerija napuste Filozofski fakultet do 22 časa, a njima da se omogući ulazak
NoviSad.com pre 24 minutajoš 37 povezanih

Protest ispred Pete beogradske gimnazije, okupljanje i kordon policije ispred Filozofskog u Novom Sadu
NIN pre 54 minutajoš 36 povezanih

Peskov otkrio: Kako će Rusija i SAD ubuduće pregovarati o sukobu u Ukrajini
Pravda pre 4 satijoš 32 povezane

„Srbija – evropska Severna Koreja“: Hrvatski mediji o razgovorima direktora Telekoma i UG o smeni direktorke UM
Cenzolovka pre 1 satjoš 22 povezane