Повезане вести
„Тај лик се заљубио у мене и касније нам запалио ауто“: Слађа Делибашић описала језиве детаље из прошлости
Нова 18.03.2023
Једва извукла живу главу. Певачица Слађа Делибашић каријеру је започела у групи Ђогани Фантастицо, а током деведесетих је харала са својим тадашњим супругом Ђолетом Ђоганијем. Ипак, имала је удвараче, и то из криминалног миљеа… »
Није хтела да оде на вечеру са њим, он јој дигао ауто у ваздух: Слађи Ђогани се удварао криминалац - Свашта је ту било!
Мондо 18.03.2023
Певачица Слађа Ђогани присетила се наступа деведесетих, али и проблема које је имала с навалентним Италијаном. Певачица Слађа Ђогани присетила се наступа деведесетих, али и проблема које је имала с навалентним Италијаном Певачица… »
Слађи Делибашић је криминалац дигао ауто у ваздух: Певачица је овако причала о тортурама из деведесетих, ево због чега су се…
Блиц 18.03.2023
Певачица Слађа Делибашић је деведесетих година харала естрадом с тадашњим супругом Ђолетом и њиховом групом "Ђогани фантастико". Они су једно време живели у Италији, а Слађа је у неколико наврата причала да су јој се нудили… »
Криминалац ми је дигао ауто у ваздух јер сам га одбила! Слађа о тортурама из деведесетих: Морала сам да бежим и мењам градове…
Курир 18.03.2023
Пре него што су 1992. Слађа Делибашић и Ђоле Ђогани објавили први албум у Југославији и постали најпопуларнији денсери на овим просторима, неколико година су провели у Италији и тамо су врло успешно изводили плесне тачке по… »
Вести дана »
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 8 сатијош 3 повезане
НБС предузела мере за додатну стабилност мењачког тржишта да би снабдевање девизама било ефикасније
Нова економија пре 30 минутајош 29 повезаних