Povezane vesti
Glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan rak krvi
Politika 18.03.2023
LOS ANĐELES – Poznatom glumcu Semu Nilu dijagnostifikovan je limfom, a on je u svojim memoarima otkrio da mu je ta bolest ustanovljena pre godinu dana. Novozelandski glumac, najpoznatiji po ulogama u filmovima „Park iz doba Jure”, „Klavir”,„… »
Film i poznati: Glumac Sem Nil otkrio da boluje od raka
Radio 021 18.03.2023
Zvezda filma Park iz doba Jure u memoarima otkrio da se leči od raka krvi u trećem stadijumu. Glumac Sem Nil otkrio je da boluje od Hočkinovog limfoma. Pre godinu dana, zvezdi filma Park iz doba Jure dijagnostikovan je rak u trećem stadijumu. „Loše… »
Danas 18.03.2023
Glumac Sem Nil otkrio je da boluje od Hočkinovog limfoma. Pre godinu dana, zvezdi filma Park iz doba Jure dijagnostikovan je rak u trećem stadijumu. „Loše mi je, umirem“, pomislio je. Nesposoban da snima, počeo je da piše da bi skrenuo misli i da… »
Južne vesti 18.03.2023
Glumac Sem Nil otkrio je da boluje od Hočkinovog limfoma. Pre godinu dana, zvezdi filma Park iz doba Jure dijagnostikovan je rak u trećem stadijumu. „Loše mi je, umirem", pomislio je. Nesposoban da snima, počeo je da piše da bi skrenuo misli i da… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 6 minutajoš 176 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 1 satjoš 162 povezane
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 49 minutajoš 96 povezanih
Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj, trodnevna žalost u Vojvodini; Građani odaju poštu nastradalima ispred Železničke stanice
RTV pre 49 minutajoš 86 povezanih