Povezane vesti
Perica NIJE smenjen. Šokiran je!
Sportske.net 18.03.2023
Iako su ukrajinski mediji plasirali, a ovdašnji preneli vest da srpski trener Perica Ognjenović nije više trener Metalista zbog slabih rezultata njegovog tima, kao i da je finansijska situacija u timu prilično nepovoljna, stvari ipak stoje drugačije… »
Perica Ognjenović šokiran: ''Još uvek sam trener, ne mogu da verujem čime se ljudi bave...''
Večernje novosti 18.03.2023
Perica Ognjenović je i dalje trener Metalista, i ako su pojedini inostrani mediji preneli da je on dobio otkaz u ovom klubu. Foto:; Metalist Pojedini ukrajinski mediji juče su preneli informaciju da Perica Ognjenović više nije trener Metalista i to samo… »
Nekadašnji fudbaler zvezde šokiran: „Još uvek sam trener – ne mogu da verujem čime se ljudi bave!“
Hot sport 18.03.2023
Demantovao navode! Pojedini ukrajinski mediji juče su preneli informaciju da Perica Ognjenović više nije trener Metalista i to samo nekoliko utakmica pošto je preuzeo tim. Srpski trener i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde bio je potpuno šokiran ovim… »
Oštar demant bivšeg Zvezdinog asa: I dalje sam trener
Sportski žurnal 18.03.2023
Srpski stručnjak demantovao Ukrajince. Pojedini ukrajinski mediji su juče preneli vest da je Perica Ognjenović smenjen posle samo nekoliko mečeva na klupi Metalista. Nekadašnji igrač Crvene zvezde je oštro demnatova sve to i rekao da su to mediji koji ne… »
Vesti dana »
Iran tvrdi da je broj ubijenih u protestima 'samo nekoliko stotina'
Slobodna Evropa pre 12 minutajoš 23 povezane
Žreb za Australijan open: Siner neizbežan za Đokovića, Danilovićeva protiv Venus Vilijams
RTS pre 37 minutajoš 26 povezanih
(Video) Novak pobedom najavio pohod na 25. grend slem: Nadigrao Tijafoa u egzibiciji u Melburnu
Dnevnik pre 32 minutajoš 23 povezane
Na dnevnom redu 24 tačaka: Skupština nastavila raspravu o predlozima Uglješe Mrdića (video)
Blic pre 27 minutajoš 13 povezanih