Povezane vesti

Sahranjen Tanasije Uzunović

B92 18.03.2023
Bard srpskog i jugoslovenskog glumišta Tanasije Uzunović, prvak drame Narodnog pozorišta, filmski i televizijski glumac, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Glumac je ispraćen opelom uz pratnju crkvenog hora. O glumcu pred njegovom večnom… »

Oproštaj od glumca Tanasija Uzunovića: Nije dozvolio sebi da se rastane od glume, igrao je do kraja

Radio 021 18.03.2023
Komemoracija dramskom umetniku Tanasiju Uzunoviću (1942-2023) održana je danas na Velikoj sceni njegove matične kuće, u Narodnom pozorištu u Beogradu. Prvak Drame NP – glumac Tanasije Uzunović Tasa preminuo je 10. marta u 81. godini. Upravnik ove… »

Glumac Tanasije Uzunović sahranjen u Aleji zaslužnih građana

N1 Info 18.03.2023
Glumac Tanasije Uzunović sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Glumac je ispraćen opelom uz pratnju crkvenog hora, a njemu u čast govorila je glumica Ivana Žigon, piše „Nova.rs“. „Želeli su da se ne vidiš, a… »

Poslednje zbogom bardu glumišta: Tanasije Uzunović sahranjen u Aleji zaslužnih građana

Nova 18.03.2023
Glumac Tanasije Uzunović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Glumac je ispraćen opelom uz pratnju crkvenog hora, a njemu u čast pred njegovom večnom kućom govorila je glumica Ivana Žigon. – Želeli su da se… »

U krvi su te izneli, samo tako su mogli da te odvoje od teatra: Govor na sahrani Tanasija Uzunovića rasplakao i Vuka Kostića

Kurir 18.03.2023
Ivana Žigon održala je potresan govor na poslednjem ispraćaju Tanasija Uzunovića, koji je sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Emotivan govor Ivane Žigon rasplakao je sve prisutne. Ćerka legendarnog glumca je sve… »

Sahranjen glumac Tanasije Uzunović: Komemoracija na Velikoj sceni Narodnog pozorišta

Večernje novosti 18.03.2023
GLUMAC Tanasije Uzunović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. FOTO: N. Skenderija Sahrani Tanasija Uzunovića prisustvovali su članovi njegove porodice, prijatelji, brojne kolege glumci. Govore su održale glumice… »

Sahranjen tanasije Uzunović: Tuga na Novom groblju, ćerka Sofija jecala na sav glas

Blic 18.03.2023
Tanasije Uzunović preminuo je 10. marta na VMA, a danas je sahranjen u u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Komemoracija legendarnom glumcu je održana u Narodnom pozorištu, gde su se okupili njegova porodica, prijatelji i kolege… »

Tanasije Uzunović sahranjen uz crkveni hor: Govor Ivane Žigon slomio glumčevu ćerku! Sofija jecala od bola na očevom…

Kurir 18.03.2023
Bard srpskog i jugoslovenskog glumišta Tanasije Uzunović, prvak drame Narodnog pozorišta, filmski i televizijski glumac, sahranjen je danas na Novom groblju u Beogradu. Glumac je ispraćen opelom uz pratnju crkvenog hora. O glumcu pred njegovom večnom… »

Komemoracija Tanasiju Uznunoviću u "Narodnom pozorištu": Goncić, Božović i Ćetković održali emotivne govore

Telegraf 18.03.2023
Od njega su se danas oprostile mnogobrojni prijatelji, ali i rodbina i kolege koje su održale emotivne govore. Komemoracija velikanu Tanasiju Uzunoviću, koji je preminuo 10. marta u 81. godini, održana je u Narodnom pozorištu u Beogradu. Prvak Drame… »

Vesti dana »