Повезане вести

Шок снимак из Задруге уздрмао регион! Звездан претио такмичарима и продукцији: "Имате среће што имам робију иза себе..."

Шок снимак из Задруге уздрмао регион! Звездан претио такмичарима и продукцији: "Имате среће што имам робију иза себе..."

Курир 18.03.2023
Звездан Славнић је током сукоба са Аном Ћурчић истакао да многи имају среће јер иза себе већ има робију. Бивши робијаш Звездан Славнић ушао је у поновни жестоки сукоб са бившом невенчаном супругом Аном Ћурчић, те тако обоје… »
Ево ко је бивши муж Милене качавенде! Био је вођа вождовачког клана, заједно су провели 27 година, а ово је главни разлог…

Ево ко је бивши муж Милене качавенде! Био је вођа вождовачког клана, заједно су провели 27 година, а ово је главни разлог…

Курир 18.03.2023
Откако је Ана Ћурчић ушла у ријалити "Задруга" да јавно раскринка бившег партнера Звездана Славнића, њена кума Милена Качавенда је главна тема у медијима. Она помно коментарише живот своје најбоље пријатељице и открива… »
Имате среће што имам робију иза себе: Звездан Славнић претио такмичарима и продукцији - "Насисаћу вам се крви"

Имате среће што имам робију иза себе: Звездан Славнић претио такмичарима и продукцији - "Насисаћу вам се крви"

Мондо 18.03.2023
Потпуни слом Звездана Славнића у ријалитију Задруга. Потпуни слом Звездана Славнића у ријалитију Задруга Син прослављеног кошаркаша Зорана Моке Славнића Звездан Славнић, протекле ноћи се жестоко сукобио са невенчаном супругом… »

Вести дана »