Повезане вести
Додик након коментара да се председник окреће Јелени Тривић: Имам одличне односе са Вучићем
Радио 021 18.03.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да има одличне односе са председником Србије Александром Вучићем. Истакао је да је квази прича изјава министра одбране у Савету министара Зукана Хелеза да је од агенција… »
Додик: Имам одличне односе са Вучићем
РТВ 18.03.2023
БИЈЕЉИНА - Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да има одличне односе са председником Србије Александром Вучићем и да је квази прича изјава министра одбране у Савету министара Зукана Хелеза да је од агенција… »
Додик: Имам одличне односе са Вучићем
Инсајдер 18.03.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је данас да има одличне односе са председником Србије Александром Вучићем и да је "квази прича" изјава министра одбране у Савету министара Зукана Хелеза да је од агенција добио… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 17 минутајош 19 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 9 повезаних
Епидемија глисти међу децом у Србији: Педијатар упозорава на нову пошаст поред мутант вируса! Ако је дете нервозније и не може да једе, сумњајте на паразите
Дневник пре 2 сатајош 3 повезане
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 2 сатајош 20 повезаних