Povezane vesti
Dodik nakon komentara da se predsednik okreće Jeleni Trivić: Imam odlične odnose sa Vučićem
Radio 021 18.03.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ima odlične odnose sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Istakao je da je kvazi priča izjava ministra odbrane u Savetu ministara Zukana Heleza da je od agencija dobio informacije da se… »
Dodik: Imam odlične odnose sa Vučićem
RTV 18.03.2023
BIJELJINA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ima odlične odnose sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je kvazi priča izjava ministra odbrane u Savetu ministara Zukana Heleza da je od agencija dobio informacije da se… »
Dodik: Imam odlične odnose sa Vučićem
Insajder 18.03.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da ima odlične odnose sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je "kvazi priča" izjava ministra odbrane u Savetu ministara Zukana Heleza da je od agencija dobio informacije da se, navodno… »
Vesti dana »
Ovo je jedna od najgorih grešaka u istoriji SP, Embape dao novi gol i nastavio poteru za Mesijem
Telegraf pre 1 satjoš 10 povezanih
Prenos, Norveška - Senegal: Au, šta radi Erling Haland...
Večernje novosti pre 23 minutajoš 3 povezane
Belgija izdala evropski nalog za hapšenje Avramopulosa zbog afere „Katargejt”
Politika pre 3 satajoš 2 povezane
RHMZ upozorio na vremenske nepogode i obilne padavine: Vojvodina, Beograd, centralna i istočna Srbija
Danas pre 3 satajoš 1 povezana