Povezane vesti
Prevario me je i to je najbolja stvar koju je mom muž ikad uradio! Oprostila mu je aferu, a sada tvrdi: Srećniji smo nego…
Kurir 18.03.2023
Čeriti (45) i Met Kreg (40) iz SAD-a upoznali su se dok su bili tinejdžeri, a samo nekoliko godina kasnije se venčali, a nakon deset godina braka Čeiriti je otkrila da je Met vara. Svoju priču su podelili javno, želeći da dokažu da preljuba u… »
Najbolja stvar koju je uradio moj suprug? Prevario me! Srećniji smo nego ikad, evo zašto preljuba ne mora da znači kraj
Mondo 18.03.2023
Da ima i onih koji misle da je prevara najbolja stvar koja može da se dogodi u braku, dokazuje priča para koja sledi u nastavku. Da ima i onih koji misle da je prevara najbolja stvar koja može da se dogodi u braku, dokazuje priča para koja sledi u… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 5 satijoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta predlaže Slavici Đukić Dejanović: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Nova pre 4 satijoš 26 povezanih

Burno jutro u Pančevu: Ispred Skupštine grada kordon policije, guranje sa opozicijom i građanima (video)
Blic pre 41 minutajoš 19 povezanih

Nemački mediji o protestima i upotrebi zvučnog oružja: Vučić, ko to beše?
Danas pre 8 satijoš 30 povezanih