Povezane vesti
"Volela sam oženjenog, šta je problem?" Milena Ćeranić šokirala priznanjem! Spomenula i Popovića, a njega ne može očima da vidi…
Kurir 18.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju. - Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je… »
Volela sam oženjenog i u čemu je problem?! Milena Ćeranić šokirala, pomenula i Luka Blacka - Ne želim ni da čujem pesmu!
Mondo 18.03.2023
Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke Blacku. Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke… »
Vesti dana »
„Grad Čačak odvaja 4,5 miliona dinara za koncert estradne pevačice. Čemu se veselimo?“: Čačani večeras protestuju zbog dočeka Srpske nove godine
Danas pre 1 satjoš 37 povezanih
"Oštećeni Građani imaju pravo na nadoknadu štete": Oglasio se Ivica Dačić o situaciju u mestima gde je zbog snega i leda vanredna situacija
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Ćulibrk: Moguće da je MOL od Vučića tražio da imaju iste povlastice kao i Rusi
Morava info pre 2 satajoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić o dolasku delegacije Evropskog parlamenta: Ne pada mi na pamet da gubim vreme na Piculu
Danas pre 3 satajoš 21 povezana