Povezane vesti
"Volela sam oženjenog, šta je problem?" Milena Ćeranić šokirala priznanjem! Spomenula i Popovića, a njega ne može očima da vidi…
Kurir 18.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju. - Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je… »
Volela sam oženjenog i u čemu je problem?! Milena Ćeranić šokirala, pomenula i Luka Blacka - Ne želim ni da čujem pesmu!
Mondo 18.03.2023
Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke Blacku. Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke… »
Vesti dana »

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, moguće cunami talasi u više regiona
Euronews pre 12 minutajoš 13 povezanih

Oluja je pogrom - Pamtimo zauvek u Sremskim Karlovcima obeležavanje 30. Godišnjice zločinačke akcije u kojoj je iz Hrvatske proterano stotine hiljada Srba
Dnevnik pre 2 minutajoš 9 povezanih

Špic letnje sezone: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih