Povezane vesti
"Volela sam oženjenog, šta je problem?" Milena Ćeranić šokirala priznanjem! Spomenula i Popovića, a njega ne može očima da vidi…
Kurir 18.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju. - Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je… »
Volela sam oženjenog i u čemu je problem?! Milena Ćeranić šokirala, pomenula i Luka Blacka - Ne želim ni da čujem pesmu!
Mondo 18.03.2023
Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke Blacku. Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke… »
Vesti dana »
Pripadnici Sektora za vanredne situacije od 4. januara evakuisali 38 osoba zbog problema sa snegom
Danas pre 24 minutajoš 72 povezane
"Spremni smo za poštene i dostojanstvene pregovore": Iranski ministar o odnosu sa SAD-om
Mondo pre 1 satjoš 42 povezane
Vučić razgovarao sa rukovodstvom mađarskog MOL-a o mogućnosti kupovine NIS-a
Biznis.rs pre 54 minutajoš 18 povezanih
Studenti obišli sela oko Loznice: 'Nehumani uslovi, nemaju struju, neki bez vode'
BBC News pre 5 minutajoš 15 povezanih