Povezane vesti
"Volela sam oženjenog, šta je problem?" Milena Ćeranić šokirala priznanjem! Spomenula i Popovića, a njega ne može očima da vidi…
Kurir 18.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju. - Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je… »
Volela sam oženjenog i u čemu je problem?! Milena Ćeranić šokirala, pomenula i Luka Blacka - Ne želim ni da čujem pesmu!
Mondo 18.03.2023
Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke Blacku. Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke… »
Vesti dana »

Rhmz objavio najnoviju prognozu Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 1 satjoš 1 povezana

Tužna istina o sašinoj udovici! Evo zašto Suzana Jovanović nije mogla da dođe na bitan događaj
Alo pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto): Đurić priredio diplomatskom koru posetu i obilazak Topole i Oplenca
Blic pre 46 minutajoš 1 povezana

Narandžasti dim u Nemačkoj: Izdato upozorenje na toksičan vazduh, ljudi upozoreni da ostanu u kućama
Kurir pre 51 minutajoš 2 povezane