Povezane vesti
"Volela sam oženjenog, šta je problem?" Milena Ćeranić šokirala priznanjem! Spomenula i Popovića, a njega ne može očima da vidi…
Kurir 18.03.2023
Pevačica Milena Ćeranić progovorila je o ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem, kako je navela najbitnije je sebi priznati emociju. - Volela sam oženjenog čoveka i u čemu je problem. Sve stvari se prevaziđu, ali je jako bitno da priznate emociju, da je… »
Volela sam oženjenog i u čemu je problem?! Milena Ćeranić šokirala, pomenula i Luka Blacka - Ne želim ni da čujem pesmu!
Mondo 18.03.2023
Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke Blacku. Milena Ćeranić je progovorila o ljubavnom životu, otkrila s kim iz Granda nije u dobrim odnosima, ali i šta misli o Luke… »
Vesti dana »
Mašulović junak drame u Tampereu: „Znamo da vas nerviramo, ali šta je tu je – hvala vam!“
Hot sport pre 2 satajoš 26 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP Kosovu i Metohiji
Euronews pre 2 satajoš 43 povezane
Projekat vredan 41 milion dinara: Potpisan ugovor za energetsku sanaciju fiskulturne sale Tehničke škole u Smederevu
Večernje novosti pre 6 satijoš 21 povezana