Povezane vesti
Živeo sam u vozu godinu dana, preživljavao mesec sa 10 evra: Andrija Milošević ogolio dušu - početak je bio užasno težak…
Mondo 18.03.2023
Andrija Milošević je danas jedan od omiljenih glumaca, uspešan u svom poslu, ali nekada mu nije bilo lako, naročito po dolasku u Beograd. Andrija Milošević je danas jedan od omiljenih glumaca, uspešan u svom poslu, ali nekada mu nije bilo lako, naročito… »
"Živeo sam u vozu godinu dana, od plate mi je ostajalo samo 10 evra": Andriji Miloševiću kolege pomagale da preživi…
Blic 18.03.2023
Proslavljeni glumac Andrija Milošević otkrio je detalje svog probijanja do vrha. Kao talentovani srednjoškolac Andrija je otišao od kuće veoma rano i već sa 16 godina upisao Akademiju na Cetinju. Već u studentskim danima Andrija je počeo da gradi svoje… »
Vesti dana »

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Američki državni sekretar marko Rubio: "Svi su se saglasili da je najbolji način da se okonča ovaj sukob potpuni mirovni sporazum"
Kurir pre 17 minutajoš 1 povezana