Povezane vesti
Živeo sam u vozu godinu dana, preživljavao mesec sa 10 evra: Andrija Milošević ogolio dušu - početak je bio užasno težak…
Mondo 18.03.2023
Andrija Milošević je danas jedan od omiljenih glumaca, uspešan u svom poslu, ali nekada mu nije bilo lako, naročito po dolasku u Beograd. Andrija Milošević je danas jedan od omiljenih glumaca, uspešan u svom poslu, ali nekada mu nije bilo lako, naročito… »
"Živeo sam u vozu godinu dana, od plate mi je ostajalo samo 10 evra": Andriji Miloševiću kolege pomagale da preživi…
Blic 18.03.2023
Proslavljeni glumac Andrija Milošević otkrio je detalje svog probijanja do vrha. Kao talentovani srednjoškolac Andrija je otišao od kuće veoma rano i već sa 16 godina upisao Akademiju na Cetinju. Već u studentskim danima Andrija je počeo da gradi svoje… »
Vesti dana »
Zastrašujući trenutak udara! Bujica uništava masivnu zgradu, nosi ljude poput mrava! Sve nestaje u deliću sekunde! Strahuje se da će biti još mrtvih! (video)
Kurir pre 42 minutajoš 43 povezane
Skupština završena za danas, poslanici vlasti se tri sata jedini javljali za reč po amandmanima
Radio sto plus pre 26 minutajoš 48 povezanih
Kartice sve više zamenjuju gotovinu: U Srbiji za pet godina dvostruko više kupovina
Dnevnik pre 3 satajoš 42 povezane