Povezane vesti
„Sklanjao sam se od ljudi, bilo me je sramota, krivio sam samog sebe“: Predrag Spasić iskreno o životnim problemima koji su ga…
Danas 19.03.2023
„Pobediću i u životnoj utakmici“, poruka je Predraga Spasića, koji je posle godina svojevoljne medijske izolacije iskreno i otvoreno pričao o svemu što mu se dešavalo u bogatoj karijeri, ali i kasnije kada je osetio onu drugu ružnu stranu medalje, piše… »
Životna ispovest Predraga Spasića: Pobediću u ovoj najvažnijoj utakmici (VIDEO)
N1 Info 19.03.2023
"Pobediću i u životnoj utakmici", poruka je Predraga Spasića, koji je posle godina svojevoljne medijske izolacije iskreno i otvoreno pričao o svemu što mu se dešavalo u bogatoj karijeri, ali i kasnije kada je osetio onu drugu ružnu stranu medalje. U… »
Ispovest Predraga Spasića: Danas drugačije cenim neke stvari
Sport klub 19.03.2023
Podeli : "Pobediću i u životnoj utakmici", poruka je Predraga Spasića, koji je posle godina svojevoljne medijske izolacije iskreno i otvoreno pričao o svemu što mu se dešavalo u bogatoj karijeri, ali i kasnije kada je osetio onu drugu ružnu stranu… »
Vesti dana »
MOL dobio odobrenje SAD za nastavak pregovora o kupovini ruskog udela u NIS-u
Serbian News Media pre 1 satjoš 41 povezana
Tramp sprema invaziju na iransko ostrvo Harg!? Amerika raspoređuje još 3.000 vojnika na Bliski istok! "Rat je dobijen!" Iran ismeva predsednika SAD! (video)
Kurir pre 26 minutajoš 68 povezanih
Vučić na obeležavanju 27. godišnjice početka NATO bombardovanja: "Dan kada je odsviran kraj međunarodnom poretku"
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 21 povezana