Povezane vesti
Žestoki napadi Vagnera na jugu Bahmuta: Ruske snage se probijaju ka centru grada (mape)
Pravda 19.03.2023
Vagner je započeo žestoki napad na položaje Ukrajinaca na jugu Bahmuta. Ukrajinska vojska sa mesta izveštava o početku snažnog ruskog napada. U noćnom jurišu borci Vagnera napredovali su po Geološkoj i ulici Korsunskog. Ofanziva je podržana snažnom… »
Žestoki napadi Vagnera na jugu Bahmuta: Ruske snage se probijaju ka centru grada (mape)
Pravda 19.03.2023
Vagner je započeo žestoki napad na položaje Ukrajinaca na jugu Bahmuta. Ukrajinska vojska sa mesta izveštava o početku snažnog ruskog napada. U noćnom jurišu borci Vagnera napredovali su po Geološkoj i ulici Korsunskog. Ofanziva je podržana snažnom… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 23 minutajoš 85 povezanih
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 3 minutajoš 59 povezanih
Tragedija Černobilja posle četiri decenije: Dok je sve umiralo, jedna svetinja odolela radijaciji FOTO
B92 pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp nakon incidenta u Vašingtonu: Pucnjava me neće odvratiti od rata sa Iranom
Euronews pre 13 minutajoš 11 povezanih