Повезане вести
Милојевић: Потврда ко је спреман, а ко није да носи дрес Звезде! Има играча који су јачи на причи него на делима
Спортски журнал 19.03.2023
Напредак и Звезда су ремизирали (1:1) у Крушевцу. Тренер Црвене звезде Милош Милојевић био је незадовољан после кикса у Крушевцу: - Напредак ме није изненадио, али ми је дао добру потврду ко је спреман, а ко није да носи дрес… »
Милојевић: Менталитет такав какав је, зато треба промена
Спорт клуб 19.03.2023
Подели : Фудбалери Црвене звезде су ремизирали са Напретком у Крушевцу резултатом 1:1 у оквиру 27. кола Суперлиге Србије, а утиске после меча изнео је шеф стручног штаба Милош Милојевић. „Утакмица у којој не искористимо шансе и… »
Милојевић је љут: ''Неки играчи су јачи на причи, него на делу''
Спортске.нет 19.03.2023
Црвена звезда је убедљиво прва на суперлигашкој табели, незадрживо граби ка шестој узастопној титули, али сваки изгубљени бод на домаћој сцени неминовно изазива критике. За почетак од тренера Милоша Милојевића, који је одмах… »
Милојевић "бесан као рис"! "Добио сам одговоре на питања ко може, а ко не може да изнесе захтеве"
Вечерње новости 19.03.2023
ТРЕНЕР фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је вечерас да је његов клуб кажњен за промашаје на мечу против Напретка, а фацијална експресија стратега тима из Љутице Богдана говорила је о томе колико је само био бесан… »
Вести дана »
Изведен је сурови напад; Русија у паници од одмазде? Издали хитно упозорење ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 2 минутајош 24 повезане
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 18 минутајош 17 повезаних
Време се колеба између зиме и пролећа: Ледено јутро, магла без краја, а температуре скачу до 15 степени
Дневник пре 1 сатјош 14 повезаних