Povezane vesti
"Moj otac je zbog duga ubio čoveka" Ovako je Milan Stanković nekada govorio o porodičnoj tragediji, danas živi u ovom…
Kurir 20.03.2023
Milan Stanković postao je poznat javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon toga gradio je uspešnu muzičku karijeru. Međutim, poslednjih godina povukao se sa javne scene, te se posvetio crkvi, a često boravi u jednom… »
„Moj otac je ubio čoveka zbog duga“: Potresni detalji iz života Milana Stankovića
Nova 20.03.2023
Pevač Milan Stanković osvojio je publiku još kada se prvi put pojavio na velikoj sceni u okviru takmičenja "Zvezde Granda", a sada već godinama nije aktivan na estradnoj sceni, pa se mnogo spekulisalo da je život nastavio u jednom manastiru. U… »
Otac Milana Stankovića ubio čoveka zbog duga! Strašna priča o odrastanju pevača - Imao sam 5 meseci kada su ga zatvorili
Mondo 20.03.2023
Milan Stanković svojevremeno je pričao o svom odrastanju i ocu koji je kada je pevač imao pet meseci, završio u zatvoru. Milan Stanković svojevremeno je pričao o svom odrastanju i ocu koji je kada je pevač imao pet meseci, završio u zatvoru. Domaa… »
"Imao sam 5 meseci kada je moj otac otišao u zatvor, ubio je čoveka zbog duga": Milan Stanković je ovako govorio o…
Blic 20.03.2023
Milan Stanković postao je poznat javnosti tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a nakon toga gradio je uspešnu muzičku karijeru. Međutim, poslednjih godina povukao se sa javne scene, te se posvetio crkvi, a često boravi u jednom… »
Milana stankovića i monaha koji sedi pored njega vežu rodbinski odnosi: Evo otkud pevač u prvom redu na crkvenom predavanju
Blic 20.03.2023
Pevač Milan Stanković prisustvovao je predavanju oca Rafaila Boljevića u manastiru u Nevesinji. Stanković je na predavanju sedeo u prvim redovima zajedno sa sveštenicima i monasima, obučen u crno, a na fotografijama se vidi i kako sada nosi dugu… »
Milan Stanković sa monasima u Nevesinju: Sedi u prvom redu, sav u crnom, pustio kosu i bradu (foto)
Večernje novosti 20.03.2023
PEVAČ Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života i posvetio crkvi, te se više puta nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve. Foto: Instagram printscreen/milanstankovic Milan je sada prisustvovao… »
Smrt oca je i dalje misterija, a ovo je majka milana stankovića! Ona je njegov najveći oslonac i podrška godinama!
Kurir 20.03.2023
Pevač i bivša "Zvezda Granda", Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života. O Milanovoj porodici takođe se godinama pisalo, a malo je poznata činjenica da je pevačev otac ubio kolegu s posla pre više od 30 godina, zbog… »
Smrt oca obavijena velom tajne, a ovo je majka milana stankovića: U svemu ga je podržavala, a godinama je nismo videli, evo…
Blic 20.03.2023
Pevač i bivša "Zvezda Granda", Milan Stanković poslednjih nekoliko godina povukao se iz javnog života. Naime, više puta se nagađalo da je postao iskušenik u manastiru Podmaine kod Budve. Milan je juče prisustvovao na predavanju u manastiru u… »
Vesti dana »
Ministar Đurić razgovarao sa koleginicom iz Danske: Priština pokazuje krajnju nespremnost da primenjuje dogovoreno
Kurir pre 10 minutajoš 68 povezanih
Uživo dan odluke u Americi! Stigli prvi rezultati izbora, Trampu jedna stvar potrebna za pobedu, u Vašingtonu spremna Nacionalna garda (foto, video)
Kurir pre 23 minutajoš 49 povezanih
Pričali su da su im deca povređena, pa prevarili ljude: Uhapšena Bugarka koja je uzimala zlato i novac od starijih Nišlija, traga se za pomagačima
Blic pre 34 minutajoš 39 povezanih
Američke države se spremaju za moguće sukobe nakon izbora! Opsadno stanje, Nacionalna garda na ulicama, podižu ograde - preduzimaju hitne mere!
Kurir pre 22 minutajoš 37 povezanih
Na prostorije lokalnih odbora SNS širom Novog Sada bačena farba
Novi magazin pre 2 satajoš 27 povezanih