Povezane vesti
Sprema se haos: Predsednik prekinuo primirje sa kriminalnim klanom, vojska ima odrešene ruke
Nova 20.03.2023
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je da je prekinuo primirje sa Klanom del Golfo, najvećom kriminalnom organizacijom u zemlji, zbog napada na policiju. „Naredio sam oružanim snagama da reaktiviraju svu vojsku operacije protiv klana del Golfo… »
Kolumbijski predsednik suspendovao prekid vatre sa kriminalnom grupom
Euronews 20.03.2023
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je da je prekinuo primirje sa Klanom del Golfo, najvećom kriminalnom organizacijom u zemlji, zbog napada na policiju. „Naredio sam oružanim snagama da reaktiviraju svu vojsku operacije protiv klana del Golfo… »
Kolumbijski predsjednik suspendirao prekid vatre s narkokartelom
Al Jazeera 20.03.2023
“Naredio sam oružanim snagama da reaktiviraju sve vojne operacije protiv Clan del Golfo”, napisao je kolumbijski predsjednik Gustavo Petro u tvitu. Kolumbijski predsjednik Gustavo Petro je rekao da je obustavio primirje s najvećom kriminalnom… »
Vesti dana »

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 29 minutajoš 1 povezana

„Ukoliko mi se nešto dogodi – odgovorni krivac je Milorad Dodik“: Potpredsedniku Republike Srpske oduzeto vozilo, stan i pravo na savetnika
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp i Zelenski razgovarali nakon sastanka Putina i Vitkofa u Moskvi
Telegraf pre 9 minutajoš 4 povezane