Повезане вести
Спрема се хаос: Председник прекинуо примирје са криминалним кланом, војска има одрешене руке
Нова 20.03.2023
Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да је прекинуо примирје са Кланом дел Голфо, највец́ом криминалном организацијом у земљи, због напада на полицију. „Наредио сам оружаним снагама да реактивирају сву војску… »
Колумбијски председник суспендовао прекид ватре са криминалном групом
Еуроневс 20.03.2023
Колумбијски председник Густаво Петро изјавио је да је прекинуо примирје са Кланом дел Голфо, највец́ом криминалном организацијом у земљи, због напада на полицију. „Наредио сам оружаним снагама да реактивирају сву војску… »
Колумбијски предсједник суспендирао прекид ватре с наркокартелом
Ал Јазеера 20.03.2023
“Наредио сам оружаним снагама да реактивирају све војне операције против Цлан дел Голфо”, написао је колумбијски предсједник Густаво Петро у твиту. Колумбијски предсједник Густаво Петро је рекао да је обуставио примирје с… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 7 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 4 сатијош 29 повезаних