Povezane vesti
Sprema se haos: Predsednik prekinuo primirje sa kriminalnim klanom, vojska ima odrešene ruke
Nova 20.03.2023
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je da je prekinuo primirje sa Klanom del Golfo, najvećom kriminalnom organizacijom u zemlji, zbog napada na policiju. „Naredio sam oružanim snagama da reaktiviraju svu vojsku operacije protiv klana del… »
Kolumbijski predsednik suspendovao prekid vatre sa kriminalnom grupom
Euronews 20.03.2023
Kolumbijski predsednik Gustavo Petro izjavio je da je prekinuo primirje sa Klanom del Golfo, najvećom kriminalnom organizacijom u zemlji, zbog napada na policiju. „Naredio sam oružanim snagama da reaktiviraju svu vojsku operacije protiv klana del… »
Kolumbijski predsjednik suspendirao prekid vatre s narkokartelom
Al Jazeera 20.03.2023
“Naredio sam oružanim snagama da reaktiviraju sve vojne operacije protiv Clan del Golfo”, napisao je kolumbijski predsjednik Gustavo Petro u tvitu. Kolumbijski predsjednik Gustavo Petro je rekao da je obustavio primirje s najvećom kriminalnom… »
Vesti dana »

Ukrinform: Rusi dronovima napali Zaporoški okrug; Kremlj i Bela kuća danas objavljuju detalje razgovara u Rijadu
RTS pre 1 satjoš 13 povezanih

Smenjivaće se kiša, sunce, oblaci u ovom delu zemlje biće 22 stepena
Dnevnik pre 2 satajoš 11 povezanih

Novi izraelski napadi na Pojas Gaze: Ubijene najmanje 23 osobe, među njima troje dece i njihovi roditelji
Kurir pre 36 minutajoš 9 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih