Povezane vesti
Stigla oprema za izgradnju brze pruge Novi Sad-Subotića: Ukupna težina opremeiznosi više od 1.300 tona
Kurir 20.03.2023
Specijalna oprema za izgradnju brze pruge za brzine od 200 kilometara na čas od Novog Sada do Subotice istovarena je u luci DP World u Novom Sadu, saopštila je danas ta kompanija. Ukupna težina opreme koja je baržama prevezena u novodsadsku luku iznosi… »
Stigla oprema za izgradnju brze pruge Novi Sad-Subotica
N1 Info 20.03.2023
Specijalna oprema za izgradnju brze pruge za brzine od 200 kilometara na čas od Novog Sada do Subotice istovarena je u luci DP World u Novom Sadu, saopštila je ta kompanija. Ukupna težina opreme koja je baržama prevezena u novodsadsku luku iznosi više od… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 4 satijoš 35 povezanih
(Foto/video) Artemis II poleteo: NASA poslala ljude ka Mesecu prvi put posle više od 50 godina
Newsmax Balkans pre 49 minutajoš 53 povezane
Tramp proglašava kraj rata sa Iranom?! Prebaciće krivicu i optužiti NATO, zapretio i šokantnim postupkom koji može da promeni sve
Blic pre 49 minutajoš 60 povezanih