Povezane vesti
Odgrizao mu deo uveta na nastupu! Crnogorski pevač o skandalu koji mu je promenio život - "Od toga se oporavlja dugo"
Mondo 20.03.2023
Crnogorski pevač i tekstopisac Danijel Alibabić nakon duže pauze se u velikom stilu vratio na muzičku scenu. Crnogorski pevač i tekstopisac Danijel Alibabić nakon duže pauze se u velikom stilu vratio na muzičku scenu. Danijela Alibabića koji je… »
Muškarac mu odgrizao uvo na nastupu: Pevaču se nakon skandala život promenio iz korena: "Više ne mogu da mi priđu"
Blic 20.03.2023
Pevač i tekstopisac Danijel Alibabić vratio se poslu, a sada je progovorio o roditeljstvu, pa se osvrnuo na sve ono što je prošao u karijeri. - Album sam spremao nekoliko godina. Posle duge autorske pauze odlučio sam da se pojavim s albumom, da… »
Skandal koji mu je promenio život! Muškarac mu odgrizao deo uveta, posledice su bile dugotrajne! Pevač isplivao iz svega
Kurir 20.03.2023
Crnogorski pevač i tekstopisac Danijel Alibabić nakon duže pauze se u velikom stilu vratio na muzičku scenu. On je sada progovorio o poslovnim planovima, ali je i priznao koliko je roditeljstvo promenilo njegov život. Šta je bio glavni pokretač da… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana
Amerikanac odavao informacije Kini: Završio je u zatvoru, SAD nisu imale milosti!
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana