Повезане вести
Одгризао му део увета на наступу! Црногорски певач о скандалу који му је променио живот - "Од тога се опоравља дуго"
Мондо 20.03.2023
Црногорски певач и текстописац Данијел Алибабић након дуже паузе се у великом стилу вратио на музичку сцену. Црногорски певач и текстописац Данијел Алибабић након дуже паузе се у великом стилу вратио на музичку сцену. Данијела… »
Мушкарац му одгризао уво на наступу: Певачу се након скандала живот променио из корена: "Више не могу да ми приђу"
Блиц 20.03.2023
Певач и текстописац Данијел Алибабић вратио се послу, а сада је проговорио о родитељству, па се осврнуо на све оно што је прошао у каријери. - Албум сам спремао неколико година. После дуге ауторске паузе одлучио сам да се… »
Скандал који му је променио живот! Мушкарац му одгризао део увета, последице су биле дуготрајне! Певач испливао из свега
Курир 20.03.2023
Црногорски певач и текстописац Данијел Алибабић након дуже паузе се у великом стилу вратио на музичку сцену. Он је сада проговорио о пословним плановима, али је и признао колико је родитељство променило његов живот. Шта је био… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Стотине средњошколаца стигло да подржи Дијану Хрку која пети дан штрајкује глађу, дочекала их у сузама
Нова пре 2 минутајош 75 повезаних
Вучић поручио да ће убудуће говорити у стилу „цвеће цвета“, али неће да се прави луд
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 29 повезаних
Нолету прија Атина, вечерас је без много драме стигао у полуфинале!
Спортске.нет пре 37 минутајош 25 повезаних