Повезане вести

Одгризао му део увета на наступу! Црногорски певач о скандалу који му је променио живот - "Од тога се опоравља дуго"

Одгризао му део увета на наступу! Црногорски певач о скандалу који му је променио живот - "Од тога се опоравља дуго"

Мондо 20.03.2023
Црногорски певач и текстописац Данијел Алибабић након дуже паузе се у великом стилу вратио на музичку сцену. Црногорски певач и текстописац Данијел Алибабић након дуже паузе се у великом стилу вратио на музичку сцену. Данијела… »
Мушкарац му одгризао уво на наступу: Певачу се након скандала живот променио из корена: "Више не могу да ми приђу"

Мушкарац му одгризао уво на наступу: Певачу се након скандала живот променио из корена: "Више не могу да ми приђу"

Блиц 20.03.2023
Певач и текстописац Данијел Алибабић вратио се послу, а сада је проговорио о родитељству, па се осврнуо на све оно што је прошао у каријери. - Албум сам спремао неколико година. После дуге ауторске паузе одлучио сам да се… »
Скандал који му је променио живот! Мушкарац му одгризао део увета, последице су биле дуготрајне! Певач испливао из свега

Скандал који му је променио живот! Мушкарац му одгризао део увета, последице су биле дуготрајне! Певач испливао из свега

Курир 20.03.2023
Црногорски певач и текстописац Данијел Алибабић након дуже паузе се у великом стилу вратио на музичку сцену. Он је сада проговорио о пословним плановима, али је и признао колико је родитељство променило његов живот. Шта је био… »

Вести дана »