Повезане вести

"Бацио бебу и убо ме 17 пута" Катарина се правила мртва да би преживела: Шутнуо ме да провери да ли ме је убио, па побегао…

"Бацио бебу и убо ме 17 пута" Катарина се правила мртва да би преживела: Шутнуо ме да провери да ли ме је убио, па побегао…

Курир 20.03.2023
Стравична исповест Катарина Митић са Косова и Метохије, која је само пуком срећом преживела напад помахниталог мужа који је кухињским ножем убо чак 17 пута, згорзила је целу Србију! Наиме, како је исприча у јутарњем програму… »
"Убо ме је 17 пута, правила сам се мртва док је дете пузало ка мени": Језива исповест Катарине жртве насиља

"Убо ме је 17 пута, правила сам се мртва док је дете пузало ка мени": Језива исповест Катарине жртве насиља

Телеграф 20.03.2023
"Зграбио је нож из кухиње, истргао ми је дете из руку, бацио на под и почео насумично да ме убада", каже Катарина. Катарина Митић са Косова и Метохије имала је срећу да преживи стравично насиље и чак 17 убода ножем, а њена… »
"Бацио је бебу и почео да ме убада": Катарина се направила мртва, да би спасила живу главу: "Шутнуо ме је да провери да ли ме…

"Бацио је бебу и почео да ме убада": Катарина се направила мртва, да би спасила живу главу: "Шутнуо ме је да провери да ли ме…

Блиц 20.03.2023
"Свађа је избила у току ноћи. Пробудила сам мужа јер нам се дете разболело и он је почео да прича неповезано. Рекао ми је "ћути, затвори уста. Убићу те." Истргао ми је дете из руку, зграбио нож, бацио дете и почео насумично да ме… »

Вести дана »