Povezane vesti
Dunđerski napustio Spartak: Ne mogu više da pomognem
Sport klub 20.03.2023
Podeli : Ljubiša Dunđerski nije više šef Stručnog štaba Spartak iz Subotice. Spartak je nedelju poražen na vom terenu od niškog Radničkog (0:1), a Ljubiša Dunđerski je u ponedeljak podneo neopozivu ostavku. „Doneo sam odluku nakon… »
Elče otpustio Mačina
Sportski žurnal 20.03.2023
Belo-zeleni su poslednji na tabeli sa 13 bodova posle 26 utakmica. Uprava Elčea otpustila je danas trenera Pabla Mačina zbog loših rezultata. Posle 26 utakmica u Primeri Elče je poslednji na tabeli sa 13 bodova, 14 manje od Espanjola, koji je prvi… »
Još jedan superligaš ostao bez trenera: Ljubiša Dunđerski podneo neopozivu ostavku!
Hot sport 20.03.2023
Loši rezultati! Šef stručnog štaba Spartaka iz Subotice, Ljubiša Dunđerski danas je podneo neopozivu ostavku. – Doneo sam odluku nakon jučerašnjeg poraza i neprespavane noći da podnesem ostavku na mesto šefa stručnog štaba FK Spartak… »
Nova smena u srpskom fudbalu - još jedan trener nije dočekao kraj sezone: Odlazim iz moralnih i ljudskih razloga!
Mondo 20.03.2023
Spartak do kraja sezone neće predvoditi Ljubiša Dunđerski koji je podneo ostavku na mesto prvog trenera kluba. Spartak do kraja sezone neće predvoditi Ljubiša Dunđerski koji je podneo ostavku na mesto prvog trenera kluba. Još jedna smena u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Iz Novog Sada krenuli i biciklisti, studenti prošli Petrovaradin i poručuju: Dođite u Beograd, ovo je istorijski trenutak
Nova pre 3 minutajoš 21 povezana

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo produženje pritvora Grčiću, Papiću i Marinkoviću
Danas pre 56 minutajoš 12 povezanih

Bogdanović posle brutalne partije: "On je primer i izvlači najbolje iz mene" VIDEO
B92 pre 1 satjoš 11 povezanih

Ukratko iz sveta - Trump pozvao Rusiju da podrži primirje, dok odnos s EU eskalira
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 30 povezanih