Повезане вести

Олга одановић у сузама! Глумица није могла да издржи, јеца: Нећемо да идемо! Чини ми се да је Манда живот дао за ову сцену…

Олга одановић у сузама! Глумица није могла да издржи, јеца: Нећемо да идемо! Чини ми се да је Манда живот дао за ову сцену…

Курир 20.03.2023
Позориште "Бошко Буха", које је отворило Дане комедије, пред одлазак на фестивал у Јагодини обратило се медијима поводом реконструкције која је почела 2015. године. Недавно су градске власти изнеле понуду да ово позориште користи… »
Глумица у сузама: Живот је дао за ову сцену, молим да схватимо озбиљно

Глумица у сузама: Живот је дао за ову сцену, молим да схватимо озбиљно

Н1 Инфо 20.03.2023
Глумица Олга Одановић је у емотивном говору у обраћању новинарима подсетила на управника "Бошка Бухе" Милорада Мандића Манду (1961-2016), који је, како је навела, "живот дао за сцену" позоришта Бошко Буха и "оставио у аманет… »
Глумци „Бошка Бухе“ дигли глас: Остајемо у нашој кући на Тргу републике, нећемо у Београд на води ВИДЕО

Глумци „Бошка Бухе“ дигли глас: Остајемо у нашој кући на Тргу републике, нећемо у Београд на води ВИДЕО

Нова 20.03.2023
Овде сам провела 18 година и сада када стојим овде, тужно ми је. Ово је национално дечје позориште, које формира укус, едукује, ради веома важну ствар. Нису потребне нама три сцене, него матична кућа а то је Трг републике број 3… »
„Бошко Буха“ се изјаснио: Остајемо на Тргу Републике – то нам је Манда оставио у аманет

„Бошко Буха“ се изјаснио: Остајемо на Тргу Републике – то нам је Манда оставио у аманет

Данас 20.03.2023
Позориште „Бошко Буха“ изјаснило се да не прихвата комплетно измештање, односно пресељење у реновирану зграду Поште на Савском тргу, те да је став колектива позоришта да оно остаје у згради на Тргу Републике бр.3, у којој се… »
Запослени у „Бошку Бухи“ не желе комплетно пресељење у Београд на води

Данас 20.03.2023
Запослени у позоришту Бошко Буха истакли су да не могу да прихвате понуду за комплетно пресељење у Београд на води, јер тај простор не задовољава потребе за функционисање позоришта и затражили да се у најкраћем року разреши… »

Н1 Инфо 20.03.2023
Запослени у позоришту Бошко Буха истакли су да не могу да прихвате понуду за комплетно пресељење у Београд на води, јер тај простор не задовољава потребе за функционисање позоришта и затражили да се у најкраћем року разреши… »

Вести дана »