Povezane vesti
Kerkez poržao Lazetića: U 16 ekipa, samo su tri trenera ostala od početka sezone, šta možete onda da očekujete?
Sportski žurnal 20.03.2023
”Najlakše je po nama, najlakša smo meta. Trener? Hajde, briši, briši, briši... I šta onda? Ko je kriv? Verujte mi, morao sam to da kažem, kazao bih isto i da smo izgubili od Voždovca”. Čukarički je u poslednja dva meča pred odlazak na reprezentativnu… »
„I mi treneri smo ljudi, možemo da pogrešimo!“: Dušan Kerkez imao jaku poruku za Superligaše!
Hot sport 20.03.2023
Trener Čukaričkog govorio o svemu! Čukarički je u poslednja dva meča pred odlazak na reprezentativnu pauzu ostvario dve vrlo važne pobede. Najpre u sredu, kad je trijumfom u Gornjem Milanovcu protiv Metalca (2:0) izborio plasman u četvrtfinale Kupa… »
Vesti dana »

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Vatrogasac povređen u eksploziji: Drama u Crnoj Gori, požari prave haos širom zemlje
Mondo pre 30 minutajoš 67 povezanih

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature, upozorenja i rizik od požara do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 65 povezanih