Povezane vesti
Filipu caru preti tri godine zatvora: Izlanuo se u rijalitiju: "Naneo sam tešku telesnu povredu"
Blic 21.03.2023
Filip Car ispričao je u rijalitiju "Zadruga" da je osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda. - Ne daj Bože teška telesna povreda, Zvezdan bi odmah bio u zatvoru. Ja sam prošle godine naneo tešku telesnu povredu, dobio sam 3… »
Završio samo osnovnu školu i već bio u zatvoru u Hrvatskoj: Car se izlanuo u programu - preti mu 3 godine robije
Mondo 21.03.2023
Filip Car je u Hrvatskoj već služio zatvorsku kaznu. Filip Car je u Hrvatskoj već služio zatvorsku kaznu Filip Car se izlanuo da je zbog nanošenja teških telesnih povreda osuđen na uslovnu kaznu, pod pretnjom zatvora ukoliko bi istu prekršio. "Ne daj… »
Ovo je dokaz da Ana Ćurčić još uvek voli zvezdana Javnost besna i izrevoltirana, brani ga da ne završi iza rešetaka (video)…
Alo 21.03.2023
Zvezdan i Ana su ga pomno slušali, te nastavili razgovor čija su tema bili bivši ljubavnici. Nakon što se saznalo da većina zadrugara nema baš tako lepo mišljenje o Ani Ćurčić, budući da su je proglasili za najvećeg foliranta, ona je u dvorištu Bele kuće… »
Vesti dana »

EPS pokreće poskupljenje struje uz finansiranje iz sopstvenih sredstava i pripreme za zimsku sezonu
Naslovi.ai pre 53 minutajoš 30 povezanih

Kamere snimile napad u mionici Sumnja se da je A. T. policajca iznenada zaskočio iz mraka, čim ga je ugledao
Alo pre 12 minutajoš 28 povezanih

IDF napad Hamasa na vojni logor na jugu Pojasa Gaze ocenio kao svoj "neuspeh"
RTV pre 2 satajoš 26 povezanih

"Sastanak da, Moskva ne": Zelenski: Spremni smo za susret sa Putinom, Amerika mora da reaguje ako Rusi nisu
Blic pre 2 satajoš 30 povezanih

Visoke temperature i vremenske nepogode u Srbiji: crveno upozorenje za Pomoravlje i jugoistok
Naslovi.ai pre 2 satajoš 43 povezane