Повезане вести
Филипу цару прети три године затвора: Излануо се у ријалитију: "Нанео сам тешку телесну повреду"
Блиц 21.03.2023
Филип Цар испричао је у ријалитију "Задруга" да је осуђен на условну казну затвора због наношења тешких телесних повреда. - Не дај Боже тешка телесна повреда, Звездан би одмах био у затвору. Ја сам прошле године нанео тешку… »
Завршио само основну школу и већ био у затвору у Хрватској: Цар се излануо у програму - прети му 3 године робије
Мондо 21.03.2023
Филип Цар је у Хрватској већ служио затворску казну. Филип Цар је у Хрватској већ служио затворску казну Филип Цар се излануо да је због наношења тешких телесних повреда осуђен на условну казну, под претњом затвора уколико би… »
Ово је доказ да Ана Ћурчић још увек воли звездана Јавност бесна и изреволтирана, брани га да не заврши иза решетака (видео)…
Ало 21.03.2023
Звездан и Ана су га помно слушали, те наставили разговор чија су тема били бивши љубавници. Након што се сазнало да већина задругара нема баш тако лепо мишљење о Ани Ћурчић, будући да су је прогласили за највећег фолиранта… »
Вести дана »

Муфтија Исламске заједнице Србије подржао протест у Новом Пазару
Н1 Инфо пре 9 минутајош 179 повезаних

Правоснажна пресуда Милораду Додику због непоштовања одлука високог представника и реакције на њу
Наслови.аи пре 20 минутајош 72 повезане

Опозиција критиковала поступање полиције током протеста, Дачић негирао
Бета пре 2 сатајош 24 повезане

Нове цене горива у Србији: евродизел остаје 196 динара, бензин поскупео на 179 динара
Наслови.аи пре 58 минутајош 27 повезаних

САД уводе нове царине на увоз из десетина земаља, укључујући Србију, Канаду и Северну Македонију; Косово укида царине на америчку робу
Наслови.аи пре 1 сатјош 67 повезаних