Повезане вести
Навратилова победила рак грла и дојке
Н1 Инфо 21.03.2023
Мартина Навратилова, једна од најбољих тенисерки у историји, објавила је да је победила рак грла и дојке. Чехиња са америчким пасошем прошле године је објавила да се суочила са тешком дијагнозом, али и најавила да ће се борити… »
„Била сам у паници, мислила сам да нећу дочекати Божић“: Мартина Навратилова о борби са раком грла и дојке
Данас 21.03.2023
Мартина Навратилова, једна од најбољих тенисерки у историји, објавила је да је победила рак грла и дојке. Чехиња са америчким пасошем прошле године је објавила да се суочила са тешком дијагнозом, али и најавила да ће се борити… »
Тениска легенда победила рак: „Мислила сам да нећу дочекати Божић“
Хот спорт 21.03.2023
Поделила је причу о својој највећој животној борби Вероватно најбоља тенисерка у историји Мартина Навратилова недавно је по други пут у животу победила канцер. Она је за „Дејли Мејл“ објавила да је успела да се избори са… »
Навратилова победила рак грла и дојке
Спорт клуб 21.03.2023
Подели : Мартина Навратилова, једна од најбољих тенисерки у историји, објавила је да је победила рак грла и дојке. Чехиња са америчким пасошем прошле године је објавила да се суочила са тешком дијагнозом, али и најавила да ће… »
"Мислила сам да нећу дочекати Божић": Легендарна тенисерка победила рак
Вечерње новости 21.03.2023
Мартина Навратилова, једна од највећих тенисерки у историји, поделила је сјајне вести гостујући у емисији код познатог новинара Пирса Моргана. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈОЕ ЦАСТРО Њој је прошле године дијагностикован рак грла и дојке, а… »
„Открили су ми два рака истовремено, мислила сам да ћу умрети“: Легендарна тенисерка победила болести, а онда открила детаље…
Нова 21.03.2023
Легендарна тенисерка је победила двоструки рак и то је најбоља тениска вест која се чула дуго уназад. Мартина Навратилова је открила како је сазнала за болест, али и како је успела да победи. Први пут се 2010. године лечила од… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 34 повезане
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 19 минутајош 27 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 3 сатајош 34 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане