Повезане вести

Навратилова победила рак грла и дојке

Н1 Инфо 21.03.2023
Мартина Навратилова, једна од најбољих тенисерки у историји, објавила је да је победила рак грла и дојке. Чехиња са америчким пасошем прошле године је објавила да се суочила са тешком дијагнозом, али и најавила да ће се борити… »
„Била сам у паници, мислила сам да нећу дочекати Божић“: Мартина Навратилова о борби са раком грла и дојке

„Била сам у паници, мислила сам да нећу дочекати Божић“: Мартина Навратилова о борби са раком грла и дојке

Данас 21.03.2023
Мартина Навратилова, једна од најбољих тенисерки у историји, објавила је да је победила рак грла и дојке. Чехиња са америчким пасошем прошле године је објавила да се суочила са тешком дијагнозом, али и најавила да ће се борити… »
Тениска легенда победила рак: „Мислила сам да нећу дочекати Божић“

Тениска легенда победила рак: „Мислила сам да нећу дочекати Божић“

Хот спорт 21.03.2023
Поделила је причу о својој највећој животној борби Вероватно најбоља тенисерка у историји Мартина Навратилова недавно је по други пут у животу победила канцер. Она је за „Дејли Мејл“ објавила да је успела да се избори са… »

Спорт клуб 21.03.2023
Подели : Мартина Навратилова, једна од најбољих тенисерки у историји, објавила је да је победила рак грла и дојке. Чехиња са америчким пасошем прошле године је објавила да се суочила са тешком дијагнозом, али и најавила да ће… »
"Мислила сам да нећу дочекати Божић": Легендарна тенисерка победила рак

"Мислила сам да нећу дочекати Божић": Легендарна тенисерка победила рак

Вечерње новости 21.03.2023
Мартина Навратилова, једна од највећих тенисерки у историји, поделила је сјајне вести гостујући у емисији код познатог новинара Пирса Моргана. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈОЕ ЦАСТРО Њој је прошле године дијагностикован рак грла и дојке, а… »
„Открили су ми два рака истовремено, мислила сам да ћу умрети“: Легендарна тенисерка победила болести, а онда открила детаље…

„Открили су ми два рака истовремено, мислила сам да ћу умрети“: Легендарна тенисерка победила болести, а онда открила детаље…

Нова 21.03.2023
Легендарна тенисерка је победила двоструки рак и то је најбоља тениска вест која се чула дуго уназад. Мартина Навратилова је открила како је сазнала за болест, али и како је успела да победи. Први пут се 2010. године лечила од… »

Вести дана »