Povezane vesti
Navratilova pobedila rak grla i dojke
N1 Info 21.03.2023
Martina Navratilova, jedna od najboljih teniserki u istoriji, objavila je da je pobedila rak grla i dojke. Čehinja sa američkim pasošem prošle godine je objavila da se suočila sa teškom dijagnozom, ali i najavila da će se boriti koliko god treba da… »
„Bila sam u panici, mislila sam da neću dočekati Božić“: Martina Navratilova o borbi sa rakom grla i dojke
Danas 21.03.2023
Martina Navratilova, jedna od najboljih teniserki u istoriji, objavila je da je pobedila rak grla i dojke. Čehinja sa američkim pasošem prošle godine je objavila da se suočila sa teškom dijagnozom, ali i najavila da će se boriti koliko god treba da… »
Teniska legenda pobedila rak: „Mislila sam da neću dočekati Božić“
Hot sport 21.03.2023
Podelila je priču o svojoj najvećoj životnoj borbi Verovatno najbolja teniserka u istoriji Martina Navratilova nedavno je po drugi put u životu pobedila kancer. Ona je za „Dejli Mejl“ objavila da je uspela da se izbori sa kancerom dojke i grla… »
Navratilova pobedila rak grla i dojke
Sport klub 21.03.2023
Podeli : Martina Navratilova, jedna od najboljih teniserki u istoriji, objavila je da je pobedila rak grla i dojke. Čehinja sa američkim pasošem prošle godine je objavila da se suočila sa teškom dijagnozom, ali i najavila da će se boriti koliko god… »
"Mislila sam da neću dočekati Božić": Legendarna teniserka pobedila rak
Večernje novosti 21.03.2023
Martina Navratilova, jedna od najvećih teniserki u istoriji, podelila je sjajne vesti gostujući u emisiji kod poznatog novinara Pirsa Morgana. Foto: EPA-EFE/JOE CASTRO Njoj je prošle godine dijagnostikovan rak grla i dojke, a nakon tog saznanja… »
„Otkrili su mi dva raka istovremeno, mislila sam da ću umreti“: Legendarna teniserka pobedila bolesti, a onda otkrila…
Nova 21.03.2023
Legendarna teniserka je pobedila dvostruki rak i to je najbolja teniska vest koja se čula dugo unazad. Martina Navratilova je otkrila kako je saznala za bolest, ali i kako je uspela da pobedi. Prvi put se 2010. godine lečila od raka dojke, ali se kancer… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari dostavili dopise reprezentativnim sindikatima, tvrde da njihovi zahtevi nisu ispunjeni
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 31 minutajoš 14 povezanih