Povezane vesti

Saslušana supruga hirurga sa VMA: Potvrdila da ju je tukao 27 dana, sve opisala do detalja

Saslušana supruga hirurga sa VMA: Potvrdila da ju je tukao 27 dana, sve opisala do detalja

Telegraf 21.03.2023
"Ona je izjavila da ju je Nikola tukao skoro mesec dana u porodičnoj kući u Zemunu" Supruga Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA osumnjičenog da je brutalno pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu, saslušana je u Trećem… »
Opet saslušana žena hirurga sa VMA! Ispričala šta se sve dešavalo od početka januara: Zastrašujuće priznanje o nasilju

Opet saslušana žena hirurga sa VMA! Ispričala šta se sve dešavalo od početka januara: Zastrašujuće priznanje o nasilju

Mondo 21.03.2023
Doktor sa VMA, N.O. (48) brutalno je pretukao svoju ženu (42) u porodičnoj kući. a ona je danas ponovila svoj iskaz u policiji. Doktor sa VMA, N.O. (48) brutalno je pretukao svoju ženu (42) u porodičnoj kući. a ona je danas ponovila svoj iskaz u… »
„Davio me kablom, udarao predmetima i ponižavao“: Saslušana supruga hirurga sa VMA, detaljno opisala pakao koji je…

„Davio me kablom, udarao predmetima i ponižavao“: Saslušana supruga hirurga sa VMA, detaljno opisala pakao koji je…

Nova 21.03.2023
Supruga Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA osumnjičenog da je brutalno pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu, saslušana je u Trećem osnovnom tužilaštvu. Ona je, kako saznajemo, potvrdila da ju je muž tukao 27 dana… »
Saslušana žena koju je prebio muž hirurg na VMA: Ispričala tužiocu šta se sve dešavalo od početka janura do februara…

Saslušana žena koju je prebio muž hirurg na VMA: Ispričala tužiocu šta se sve dešavalo od početka janura do februara…

Kurir 21.03.2023
U nastavku postupka koji se vodi protiv N. O. (48), poznatog hirurga sa VMA, koji je osumnjičen da je brutalno pretukao svoju ženu (42), u porodičnoj kući u Zemunu, danas je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušana oštećena… »
"Šutirao me je u glavu, davio kablom i ponižavao": Saslušana supruga hirurga monstruma, do detalja opisala kroz kakav je…

"Šutirao me je u glavu, davio kablom i ponižavao": Saslušana supruga hirurga monstruma, do detalja opisala kroz kakav je…

Blic 21.03.2023
Supruga Nikole Ostojića (48), hirurga sa VMA osumnjičenog da je brutalno pretukao svoju suprugu Ivanu O. (42) u porodičnoj kući u Zemunu, saslušana je u Trećem osnovnom tužilaštvu. Ona je potvrdila da ju je muž tukao 27 dana, odnosno u periodu od… »

Vesti dana »