Povezane vesti

"Dušo, volim te, ali nije moja greška": Pre tri godine svi su smejali njegovoj izjavi, a sada je otkriveno da se on uopšte…

"Dušo, volim te, ali nije moja greška": Pre tri godine svi su smejali njegovoj izjavi, a sada je otkriveno da se on uopšte…

Blic 21.03.2023
"Koja je najveća greška koju si napravio na svom venčanu?", pitao je voditelj Tima. Uz grimasu na licu Tim mu je odgovorio: "Dušo, volim te, ali to što sam rekao sudbonosno da". Jedna naizgleda bezazlena situacija na prvi pogled, međutim tim je tri… »
Svi su se smejali njegovom odgovoru u poznatom kvizu, a On najavio masakr?! Posle 3 godine otrkiven jeziv zločin

Svi su se smejali njegovom odgovoru u poznatom kvizu, a On najavio masakr?! Posle 3 godine otrkiven jeziv zločin

Mondo 21.03.2023
Timoti Blifnik optužen je za ubistvo svoje žene Rebeke Blifnik, a sada je počeo da mrežama kruži snimak kako je on govorio o svojoj ženi u jednom kvizu. Timoti Blifnik optužen je za ubistvo svoje žene Rebeke Blifnik, a sada je počeo da mrežama… »
Učesnik poznatog kviza krio horor koji je sve zaprepastio: Svi se smejali njegovoj šali, a nakon 3 godine otkriven je jeziv…

Učesnik poznatog kviza krio horor koji je sve zaprepastio: Svi se smejali njegovoj šali, a nakon 3 godine otkriven je jeziv…

Kurir 21.03.2023
Bivši takmičar kviza "Porodične svađe" Timoti Blajfnik (39) optužen je da je ubio svoju ženu tri godine nakon pojavljivanja u poznatoj emisiji. U emisiji voditelj Stiv Harvi je upitao Timotija: "Koja je tvoja najveća greška koju si napravio na… »

Vesti dana »