Povezane vesti

Milatović: Siguran sam u pobedu, Crna Gora hoće normalnost i nove ljude

Politika 21.03.2023
Kandidat za predsednika Crne Gore Jakov Milatović, koji će se u drugom krugu predsedničkih izbora suočiti sa aktuelnim predsednikom te države Milom Đukanovićem, smatra da su ljudi u njemu kao predsedničkom kandidatu upravo prepoznali to što je i negde sa… »
Car Milo pred penzijom

Car Milo pred penzijom

Politika 21.03.2023
BERLIN – Crna Gora je pred istorijskim zaokretom, a aktuelnog predsednika i kandidata DPS u drugom izbornom krugu Mila Đukanovića čekaju nezgodna vremena, piše berlinska štampa i konstatuje da ako, kako kažu, „taj car sklon biznisu izgubi imunitet… »
Milatović: „Vrlo“ sam uveren u pobedu u drugom krugu, zapečatićemo je

Milatović: „Vrlo“ sam uveren u pobedu u drugom krugu, zapečatićemo je

N1 Info 21.03.2023
Kandidat za predsednika Crne Gore Jakov Milatović, koji će se u drugom krugu suočiti sa aktuelnim šefom države Milom Đukanovićem, kaže za RTS da je došlo vreme novih ljudi i da Crna Gora hoće jednu normalnost. Ljudima je konačno preko glave politika… »
Milatović za RTS: Uveren sam da ćemo zapečatiti pobedu, Crna Gora hoće normalnost i nove ljude

Milatović za RTS: Uveren sam da ćemo zapečatiti pobedu, Crna Gora hoće normalnost i nove ljude

RTS 21.03.2023
Kandidat za predsednika Crne Gore Jakov Milatović, koji će se u drugom krugu suočiti sa aktuelnim šefom države Milom Đukanovićem, kaže za RTS da je došlo vreme novih ljudi i da Crna Gora hoće jednu normalnost. Ljudima je konačno preko glave politika… »

RTV 21.03.2023
BEOGRAD - Kandidat za predsednika Crne Gore Jakov Milatović, koji će se u drugom krugu predsedničkih izbora suočiti sa aktuelnim predsednikom te države Milom Đukanovićem, smatra da su ljudi u njemu kao predsedničkom kandidatu upravo prepoznali to što je… »
Demos će podržati Milatovića u drugom krugu izbora u crnoj Gori

Demos će podržati Milatovića u drugom krugu izbora u crnoj Gori

Euronews 21.03.2023
Demos će podržati kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića u drugom krugu predsedničkih izbora, koji će biti održani 2. aprila, odlučilo je Predsedništvo te stranke, a prenose Vijesti. Kako je saopšteno iz Demosa, Predsedništvo je ocijenilo da… »
"Ja sam imao tri godine kad je Milo ušao u politiku, dosta je" Milatović poručio - Crna Gora postoji i bez Đukanovića

"Ja sam imao tri godine kad je Milo ušao u politiku, dosta je" Milatović poručio - Crna Gora postoji i bez Đukanovića

Večernje novosti 21.03.2023
KANDIDAT za predsednika Crne Gore pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je ušao u drugi krug izbora u kojem će odmeriti snage sa aktuelnim predsednikom Milom Đukanovićem rekao je da se zalaže za najbolje moguće odnose sa Srbijom i sa svim ostalim… »
Kalezić: Milatović je politički kreiran u laboratoriji SPC-a i obavještajnih službi Srbije i Rusije

Kalezić: Milatović je politički kreiran u laboratoriji SPC-a i obavještajnih službi Srbije i Rusije

Al Jazeera 21.03.2023
Milatović je zamka za birače koji treba da povjeruju da mladost i obrazovanje garantuju progresivnost, kaže Danilo Kalezić. Možda pomalo i neočekivano na „megdan“ aktuelnom predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću u drugom krugu predsjedničkih izbora izaći… »
Nemačka štampa o crnoj gori: Car Milo pred penzijom - na scenu stupa nova generacija političara

Nemačka štampa o crnoj gori: Car Milo pred penzijom - na scenu stupa nova generacija političara

Večernje novosti 21.03.2023
- CRNA Gora je pred istorijskim zaokretom, a aktuelnog predsednika i kandidata DPS u drugom izbornom krugu Mila Đukanovića čekaju nezgodna vremena, piše berlinska štampa i konstatuje da ako, kako kažu, "taj car sklon biznisu izgubi imunitet, verovatno mu… »
Nemački mediji: Car Milo pred penzijom

Nemački mediji: Car Milo pred penzijom

Vesti online 21.03.2023
Crna Gora je pred istorijskim zaokretom, a aktuelnog predsednika i kandidata DPS u drugom izbornom krugu Mila Đukanovića čekaju nezgodna vremena, piše berlinska štampa i konstatuje da ako, kako kažu, “taj car sklon biznisu izgubi imunitet, verovatno mu… »
Nemačka štampa o Crnoj Gori: Car Milo pred penzijom

Danas 21.03.2023
„Opušteni pobjednici izgledaju drugačije“, opisuje berlinski Tagesšpigel obraćanje crnogorskog predsednika nakon prvog kruga izbora u nedjelju (19. mart). Navodi se da je „večni regent“ Milo Đukanović sa „slatko-kiselim osmehom docirao o još uvek mogućoj… »

N1 Info 21.03.2023
"Crna Gora je pred istorijskim zaokretom, a Đukanovića čekaju nezgodna vremena: ako taj car sklon biznisu izgubi imunitet, verovatno mu prete nove istrage zbog zloupotrebe moći i korupcije", piše berlinska štampa, prenosi DW. „Opušteni pobednici… »

Vesti dana »

Više od 130.000 prijava za upis objekata po novom zakonu

Više od 130.000 prijava za upis objekata po novom zakonu

Jugmedia pre 14 minutajoš 31 povezana
Nepromenjena cena goriva

Nepromenjena cena goriva

Vesti online pre 2 satajoš 20 povezanih
PROGNOZA ZA 7 DANA: Magla i tmurno vreme i narednih dana

PROGNOZA ZA 7 DANA: Magla i tmurno vreme i narednih dana

Ozon press pre 2 satajoš 22 povezane