Повезане вести

Милатовић: Сигуран сам у победу, Црна Гора хоће нормалност и нове људе

Политика 21.03.2023
Кандидат за председника Црне Горе Јаков Милатовић, који ће се у другом кругу председничких избора суочити са актуелним председником те државе Милом Ђукановићем, сматра да су људи у њему као председничком кандидату управо… »
Цар Мило пред пензијом

Цар Мило пред пензијом

Политика 21.03.2023
БЕРЛИН – Црна Гора је пред историјским заокретом, а актуелног председника и кандидата ДПС у другом изборном кругу Мила Ђукановића чекају незгодна времена, пише берлинска штампа и констатује да ако, како кажу, „тај цар склон… »
Милатовић: „Врло“ сам уверен у победу у другом кругу, запечатићемо је

Милатовић: „Врло“ сам уверен у победу у другом кругу, запечатићемо је

Н1 Инфо 21.03.2023
Кандидат за председника Црне Горе Јаков Милатовић, који ће се у другом кругу суочити са актуелним шефом државе Милом Ђукановићем, каже за РТС да је дошло време нових људи и да Црна Гора хоће једну нормалност. Људима је коначно… »
Милатовић за РТС: Уверен сам да ћемо запечатити победу, Црна Гора хоће нормалност и нове људе

Милатовић за РТС: Уверен сам да ћемо запечатити победу, Црна Гора хоће нормалност и нове људе

РТС 21.03.2023
Кандидат за председника Црне Горе Јаков Милатовић, који ће се у другом кругу суочити са актуелним шефом државе Милом Ђукановићем, каже за РТС да је дошло време нових људи и да Црна Гора хоће једну нормалност. Људима је коначно… »

РТВ 21.03.2023
БЕОГРАД - Кандидат за председника Црне Горе Јаков Милатовић, који ће се у другом кругу председничких избора суочити са актуелним председником те државе Милом Ђукановићем, сматра да су људи у њему као председничком кандидату… »
Демос ће подржати Милатовића у другом кругу избора у црној Гори

Демос ће подржати Милатовића у другом кругу избора у црној Гори

Еуроневс 21.03.2023
Демос ће подржати кандидата Покрета Европа сад Јакова Милатовића у другом кругу председничких избора, који ће бити одржани 2. априла, одлучило је Председништво те странке, а преносе Вијести. Како је саопштено из Демоса… »
"Ја сам имао три године кад је Мило ушао у политику, доста је" Милатовић поручио - Црна Гора постоји и без Ђукановића

"Ја сам имао три године кад је Мило ушао у политику, доста је" Милатовић поручио - Црна Гора постоји и без Ђукановића

Вечерње новости 21.03.2023
КАНДИДАТ за председника Црне Горе покрета Европа сад Јаков Милатовић, који је ушао у други круг избора у којем ће одмерити снаге са актуелним председником Милом Ђукановићем рекао је да се залаже за најбоље могуће односе са… »
Калезић: Милатовић је политички креиран у лабораторији СПЦ-а и обавјештајних служби Србије и Русије

Калезић: Милатовић је политички креиран у лабораторији СПЦ-а и обавјештајних служби Србије и Русије

Ал Јазеера 21.03.2023
Милатовић је замка за бираче који треба да повјерују да младост и образовање гарантују прогресивност, каже Данило Калезић. Можда помало и неочекивано на „мегдан“ актуелном предсједнику Црне Горе Милу Ђукановићу у другом кругу… »
Немачка штампа о црној гори: Цар Мило пред пензијом - на сцену ступа нова генерација политичара

Немачка штампа о црној гори: Цар Мило пред пензијом - на сцену ступа нова генерација политичара

Вечерње новости 21.03.2023
- ЦРНА Гора је пред историјским заокретом, а актуелног председника и кандидата ДПС у другом изборном кругу Мила Ђукановића чекају незгодна времена, пише берлинска штампа и констатује да ако, како кажу, "тај цар склон бизнису… »
Немачки медији: Цар Мило пред пензијом

Немачки медији: Цар Мило пред пензијом

Вести онлине 21.03.2023
Црна Гора је пред историјским заокретом, а актуелног председника и кандидата ДПС у другом изборном кругу Мила Ђукановића чекају незгодна времена, пише берлинска штампа и констатује да ако, како кажу, “тај цар склон бизнису изгуби… »
Немачка штампа о Црној Гори: Цар Мило пред пензијом

Данас 21.03.2023
„Опуштени побједници изгледају другачије“, описује берлински Тагесшпигел обраћање црногорског председника након првог круга избора у недјељу (19. март). Наводи се да је „вечни регент“ Мило Ђукановић са „слатко-киселим осмехом… »

Н1 Инфо 21.03.2023
"Црна Гора је пред историјским заокретом, а Ђукановића чекају незгодна времена: ако тај цар склон бизнису изгуби имунитет, вероватно му прете нове истраге због злоупотребе моћи и корупције", пише берлинска штампа, преноси ДВ… »

Вести дана »