Povezane vesti

Žena koja je prva pritekla u pomoć drugovima koji su upali u Dunav otkriva šta se desilo kobne večeri: Mokar je stajao…

Žena koja je prva pritekla u pomoć drugovima koji su upali u Dunav otkriva šta se desilo kobne večeri: Mokar je stajao…

Nova 21.03.2023
Mane K., jedan od muškaraca koji je bio na čamcu koji se u subotu prevrnuo kod Pančevačkog mosta u Beogradu, jedini je uspeo da ispliva iz reke nakon nesreće i da dođe do obližnjih kuća. Jasmina M., žena u čiji je dom ušao da se ugreje, opisala… »
"Izvinite što sam vam upao u kuću, drugovi su mi se podavili": Potresna ispovest žene u čijoj je kući Mane tražio spas…

"Izvinite što sam vam upao u kuću, drugovi su mi se podavili": Potresna ispovest žene u čijoj je kući Mane tražio spas…

Blic 21.03.2023
- Kada me je video rekao mi je: "Izvinite što sam vam upao u kuću". - ovim rečima za "Blic" započinje svoju ispovest Jasmina M. žena u čiju kuću je u subotu kasno uveče ušao Mane K. muškarac koji je uspeo da se spasi sa čamca koji je potonuo… »
Mane izgreban, izbezumljen i bled! Doplivao do obale nakon prevrtanja čamca, pa ispričao šta se desilo (uznemirujuće)

Mane izgreban, izbezumljen i bled! Doplivao do obale nakon prevrtanja čamca, pa ispričao šta se desilo (uznemirujuće)

Mondo 21.03.2023
Pojavio se video snimak Maneta neposredno po izlasku na obalu. Pojavio se video snimak Maneta neposredno po izlasku na obalu. Čamac "Tri princeze" se u subotu uveče prevrnuo na oko kilometar od Pančevačkog mosta, na oko 100 metara od obale kod Ade… »
Uznemirujući snimak! Mane izbezumljen izlazi na obalu Dunava: Spasio se posle brodoloma, evo kako se čamac prevrnuo!

Uznemirujući snimak! Mane izbezumljen izlazi na obalu Dunava: Spasio se posle brodoloma, evo kako se čamac prevrnuo!

Kurir 21.03.2023
Mane K. (37) uspeo je da se spasi posle prevrtanja čamca u subotu uveče na Dunavu kod Ade Huje u kome je bio sa trojicom prijatelja. Za trojicom ostalih se i dalje traga, a nestali su Milan Nikolić, Miloš Marković i njegov kum Nenad Trivković. Kurir… »
"Umotao se u jorgan, mokar i izgreban": Ispovest Jasmine u čiju kuću je upao Mane kada je izašao iz Dunava

"Umotao se u jorgan, mokar i izgreban": Ispovest Jasmine u čiju kuću je upao Mane kada je izašao iz Dunava

Telegraf 21.03.2023
Kuća kod koje je Mane isplivao je poslednja u nizu i jedino je još tuda mogao da prođe i izađe na obalu, da je otišao još nizvodno, ne bi imao kuda da prođe. Mane Knežević (37), jedini koji je uspeo da dopliva do kopna nakon što se čamac u… »
Ovo je neplivač sa čamca koji se prevrnuo: Skinuo prsluk za spasavanje i dao ga prijateljima, oni nisu hteli da ga ostave…

Ovo je neplivač sa čamca koji se prevrnuo: Skinuo prsluk za spasavanje i dao ga prijateljima, oni nisu hteli da ga ostave…

Blic 21.03.2023
Četvorica prijatelje krenula su u subotu uveče kako bi se družili na Beloj steni, ni ne sluteći da će im se to veče, kasno uveče, čamac na kojem su se nazili prevrnuti i potonuti. Od njih četvorice, jedan je uspeo da se spasi, a jedan koji je bio… »
Otkriveno KAKO JE Mane uspeo da preživi prevrtanje čamca na Dunavu! Potraga i dalje traje, izgovorio samo 3 reči! (foto)

Otkriveno KAKO JE Mane uspeo da preživi prevrtanje čamca na Dunavu! Potraga i dalje traje, izgovorio samo 3 reči! (foto)

Mondo 21.03.2023
Otkriveno je kako se Mane K. (37) spasao nakon prevrtanja čamca u blizini Pančevačkog mosta. Otkriveno je kako se Mane K. (37) spasao nakon prevrtanja čamca u blizini Pančevačkog mosta. Potraga za nestalim muškarcima Milošem M. (37), Nenadom T… »
Ovako Hitna pomoć odvozi Maneta: Preplivao Dunav, prošao kroz močvaru i šiblje, u reci mu ostala tri druga

Ovako Hitna pomoć odvozi Maneta: Preplivao Dunav, prošao kroz močvaru i šiblje, u reci mu ostala tri druga

Telegraf 21.03.2023
Policija, prijatelji, poznanici već tri dana tragaju za Milošem Markovićem (37), Nenadom Trivkovićem (38) i Milanom Nikolićem (36). Mane Knežević (37) iz Beograda u subotu uveče uspeo je nemoguće da prepliva hladni Dunav, da se izvuče iz… »
Kurir saznaje! Ovako se Mane spasao posle brodoloma na Dunavu! Jedini preživeo, uspeo samo ovo da izgovori! Traga se za 3…

Kurir saznaje! Ovako se Mane spasao posle brodoloma na Dunavu! Jedini preživeo, uspeo samo ovo da izgovori! Traga se za 3…

Kurir 21.03.2023
Mane K. (37) koji je uspeo da se spasi iz mutnog i hladnog Dunava nakon što se u subotu uveče prevrnuo čamac sa njegovim prijateljima kod beogradske Ade Huje spasio se tako što je pratio osvetljenje sa igrališta i ka njemu plivao, saznaje Kurir… »
"Moji prijatelji su mrtvi, utopili su se!" Ispovest žene u čiju kuću je došao Mane da traži pomoć posle nesreće na…

"Moji prijatelji su mrtvi, utopili su se!" Ispovest žene u čiju kuću je došao Mane da traži pomoć posle nesreće na…

Kurir 21.03.2023
J. M. u čiju kuću je u subotu uveče upao Mane K. koji je uspeo da se spase nakon što je potonuo čamac sa njegovim prijateljima na Dunavu kaže za Kurir da je bila šokirana kada je ugledala čoveka sa njenim jorganom u dnevnoj sobi. - Gledala sam… »
Ispovest žene kod koje je Mane ušao u kuću kako bi pozvao pomoć! Trojica prijatelja nestala u Dunavu, on izgovorio jedno

Ispovest žene kod koje je Mane ušao u kuću kako bi pozvao pomoć! Trojica prijatelja nestala u Dunavu, on izgovorio jedno

Mondo 21.03.2023
Oglasila se žena kod koje je mladić po imenu Mane, ušao u kuću kako bi pozvao pomoć nakon što se čamac prevrnuo u Dunav. Oglasila se žena kod koje je mladić po imenu Mane, ušao u kuću kako bi pozvao pomoć nakon što se čamac prevrnuo u Dunav… »
"Moji prijatelji su mrtvi, utopili su se": Žena zatekla Maneta u dnevnom boravku, pa otkrila da je upao u ledeni Dunav "Bio je…

"Moji prijatelji su mrtvi, utopili su se": Žena zatekla Maneta u dnevnom boravku, pa otkrila da je upao u ledeni Dunav "Bio je…

Blic 21.03.2023
- Čovek je stajao na vratima ogrnuto mojim jorganom i tresao se - reči su J. M. žene u čiju kuću je u subotu uveče ušao Mane K., muškarac koji je uspeo da se spase sa čamca na kojem je bio sa svojim prijateljima a koji se prevrnuo u Dunavu kod… »
Herojski podvig nestalog nenada, znao da će biti kobno: Učinio sve da spase prijatelje, iako nije bio dobar plivač

Herojski podvig nestalog nenada, znao da će biti kobno: Učinio sve da spase prijatelje, iako nije bio dobar plivač

Mondo 21.03.2023
Nenad Trivković, jedan od nestalih mladića, u trenutku nesreće, znajući da će biti kobno, skinuo je svoj zaštitni prsluk i dao ga prijateljima. Nenad Trivković, jedan od nestalih mladića, u trenutku nesreće, znajući da će biti kobno, skinuo je… »

Vesti dana »