Povezane vesti
Vučić: Sad kad kažeš da si za mir dobiješ "ćušku"...
Sputnik 21.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da bi Srbija volela da rat u Ukrajini stane istog sekunda kao i da srpski narod interesuje samo kada će mir. „Ja znam da se svuda na Zapadu govori samo o tome ko će da pobedi, a ko će da izgubi. Narod… »
Vučić: Mir u Ukrajini doneo bi olakšanje za poziciju Srbije, ne interesuje me ko će da pobedi
Beta video 21.03.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi voleo da ``istog sekunda nastupi mir u Ukrajini, jer bi to olakšalo položaj Srbije``, ali se plaši da ga neće biti jer svi, kako je naveo, čekaju poraz druge strane, inače bi se… »
Vučić: Mir u Ukrajini doneo bi olakšanje za poziciju Srbije, ne interesuje me ko će da pobedi
Radio sto plus 21.03.2023
“Mi ćemo sve učiti da bude mir u našem regionu”, rekao je Vučić u zajedničkom obraćanju sa potpredsednikom Saveta ministara Italije Antonijem Tajanijem. Vučić je istakao da ga ne interesuje ko će da pobedi ili izgubi u tom ratu i da narod u… »
Vesti dana »
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 3 satajoš 23 povezane