Povezane vesti

"Danas sam ubio čoveka": Ruskom vojniku presreli pozive sa ženom, pa ga optužili za ratne zločine! Sakupili gomilu dokaza

"Danas sam ubio čoveka": Ruskom vojniku presreli pozive sa ženom, pa ga optužili za ratne zločine! Sakupili gomilu dokaza

Kurir 21.03.2023
Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je uhvatila kamera ukrajinskog drona. Dosije dokaza protiv njega uključuje telefonske razgovore između vojnika i njegove supruge i… »
"Danas sam ubio čoveka": Rus optužen za ratne zločine u odsustvu na osnovu telefonskih poziva

"Danas sam ubio čoveka": Rus optužen za ratne zločine u odsustvu na osnovu telefonskih poziva

Telegraf 21.03.2023
Ukrajinci presreli telefonski razgovor ruskog vojnika koji je supruzi priznao da je ubio civila i optužili ga u odsustvu za ratni zločin. Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je… »
„Danas sam ubio čoveka“: Ruski vojnik optužen za ratne zločine u odsustvu

„Danas sam ubio čoveka“: Ruski vojnik optužen za ratne zločine u odsustvu

N1 Info 21.03.2023
Ruski vojnik koji je navodno upucao civila u nesvakidašnjem napadu snimljenom kamerom ukrajinskog droma optužen je u Ukrajini za ratne zločine u odsustvu, prenosi CNN. Dokazi protiv njega uključuju telefonske pozive sa njegovom ženom i prijateljem… »

Vesti dana »

Vučević: Prihvatiću Vesićevu ostavku

Vučević: Prihvatiću Vesićevu ostavku

Politika pre 3 minutajoš 55 povezanih
Dom zdravlja pokrenuo otvorenu liniju psihološke pomoći

Dom zdravlja pokrenuo otvorenu liniju psihološke pomoći

Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih
Pobeda Denvera i novi tripl-dabl Nikole Jokića

Pobeda Denvera i novi tripl-dabl Nikole Jokića

Politika pre 3 minutajoš 20 povezanih