Povezane vesti
"Danas sam ubio čoveka": Ruskom vojniku presreli pozive sa ženom, pa ga optužili za ratne zločine! Sakupili gomilu dokaza
Kurir 21.03.2023
Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je uhvatila kamera ukrajinskog drona. Dosije dokaza protiv njega uključuje telefonske razgovore između vojnika i njegove supruge i prijatelja… »
"Danas sam ubio čoveka": Rus optužen za ratne zločine u odsustvu na osnovu telefonskih poziva
Telegraf 21.03.2023
Ukrajinci presreli telefonski razgovor ruskog vojnika koji je supruzi priznao da je ubio civila i optužili ga u odsustvu za ratni zločin. Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je… »
„Danas sam ubio čoveka“: Ruski vojnik optužen za ratne zločine u odsustvu
N1 Info 21.03.2023
Ruski vojnik koji je navodno upucao civila u nesvakidašnjem napadu snimljenom kamerom ukrajinskog droma optužen je u Ukrajini za ratne zločine u odsustvu, prenosi CNN. Dokazi protiv njega uključuju telefonske pozive sa njegovom ženom i prijateljem… »
Vesti dana »

(BLOG) Održane komemorativne šetnje širom Srbije: Studenti pozvali na novi skup i poručili da neće odustati
N1 Info pre 11 minutajoš 58 povezanih

BLOG UŽIVO Završeni komemorativni skupovi širom Srbije: Studenti pozvali građane na novi skup 1. novembra
Nova pre 46 minutajoš 54 povezane

„Da li treba da se plašimo? Ne! Da li ćemo se povući! Nećemo! Oglasila se Sandra Božić: Još je veći poraz što napad dolazi od strane žene
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 113 povezane