Povezane vesti
"Danas sam ubio čoveka": Ruskom vojniku presreli pozive sa ženom, pa ga optužili za ratne zločine! Sakupili gomilu dokaza
Kurir 21.03.2023
Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je uhvatila kamera ukrajinskog drona. Dosije dokaza protiv njega uključuje telefonske razgovore između vojnika i njegove supruge i prijatelja… »
"Danas sam ubio čoveka": Rus optužen za ratne zločine u odsustvu na osnovu telefonskih poziva
Telegraf 21.03.2023
Ukrajinci presreli telefonski razgovor ruskog vojnika koji je supruzi priznao da je ubio civila i optužili ga u odsustvu za ratni zločin. Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je… »
„Danas sam ubio čoveka“: Ruski vojnik optužen za ratne zločine u odsustvu
N1 Info 21.03.2023
Ruski vojnik koji je navodno upucao civila u nesvakidašnjem napadu snimljenom kamerom ukrajinskog droma optužen je u Ukrajini za ratne zločine u odsustvu, prenosi CNN. Dokazi protiv njega uključuju telefonske pozive sa njegovom ženom i prijateljem… »
Vesti dana »
Na severu zemlje očekuju se temperature i do 38 stepeni, najvrelije na Paliću i u Kikindi
RTS pre 18 minutajoš 34 povezane
MUP: Amonijak koji je oko ponoći iscurio iz hladnjače u Guči uspešno pretočen
Nova ekonomija pre 2 satajoš 48 povezanih
Ko je kriv za kršenje prekida vatre: Amerika i Iran nastavili napade
Južne vesti pre 3 satajoš 38 povezanih
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 48 minutajoš 31 povezana
MUNDIJAL UŽIVO Švedska ostala bez jednog od najboljih, veliki udarac pred nokaut fazu
Nova pre 18 minutajoš 52 povezane