Povezane vesti
"Danas sam ubio čoveka": Ruskom vojniku presreli pozive sa ženom, pa ga optužili za ratne zločine! Sakupili gomilu dokaza
Kurir 21.03.2023
Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je uhvatila kamera ukrajinskog drona. Dosije dokaza protiv njega uključuje telefonske razgovore između vojnika i njegove supruge i… »
"Danas sam ubio čoveka": Rus optužen za ratne zločine u odsustvu na osnovu telefonskih poziva
Telegraf 21.03.2023
Ukrajinci presreli telefonski razgovor ruskog vojnika koji je supruzi priznao da je ubio civila i optužili ga u odsustvu za ratni zločin. Ukrajinska policija u odsustvu je optužila ruskog vojnika koji je navodno upucao civila u vanrednom napadu koji je… »
„Danas sam ubio čoveka“: Ruski vojnik optužen za ratne zločine u odsustvu
N1 Info 21.03.2023
Ruski vojnik koji je navodno upucao civila u nesvakidašnjem napadu snimljenom kamerom ukrajinskog droma optužen je u Ukrajini za ratne zločine u odsustvu, prenosi CNN. Dokazi protiv njega uključuju telefonske pozive sa njegovom ženom i prijateljem… »
Vesti dana »
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 57 minutajoš 44 povezane
U Beogradu uhapšena četvorica osumnjičenih za pripremanje ubistva, zaplenjeno 10 pištolja
Politika pre 15 minutajoš 26 povezanih