Povezane vesti
Hafuzi (SDP) : Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene
RTV Novi Pazar 21.03.2023
ČITAJ MI “Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene, a mladi ljudi predstavljaju most između budućnosti i prošlosti. SDP-u se svakoga dana priključuje sve više ljudi i to me posebno raduje” – istakao je između ostalog na… »
Amar Hafuzi: SDP-u se svakoga dana priključuje sve više ljudi i to me posebno raduje
IndeksOnline 21.03.2023
“Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene, a mladi ljudi predstavljaju most između budućnosti i prošlosti. SDP-u se svakoga dana priključuje sve više ljudi i to me posebno raduje” – istakao je između ostalog na konferenciji za… »
Amar Hafuzi: SDP-u se svakoga dana priključuje sve više ljudi i to me posebno raduje
Sandžak haber 21.03.2023
“Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene, a mladi ljudi predstavljaju most između budućnosti i prošlosti. SDP-u se svakoga dana priključuje sve više ljudi i to me posebno raduje” – istakao je između ostalog na konferenciji za… »
Hafuzi (SDP) : Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene
Sandžak haber 21.03.2023
Najnovije Politika Poslednje Vesti Hafuzi (SDP) : Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene 21/03/202321/03/202335 Viewsmladi, novi pazar, sdp ČITAJ MI“Uključivanje mladih u politiku donosi pozitivne promene, a mladi ljudi predstavljaju… »
Vesti dana »
“Vlast misli da smo imbecili! Opet nema ključnih podataka”: Inženjer Đajić o dokumentima tužilaštva iz istrage o padu nadstrešnice: „Vučić ne da svoje ljude, Vesić će još da zaradi“
Nova pre 3 satajoš 39 povezanih
Plenum studenata FDU objavio video akcije: Naši transparenti brzo skinuti, umesto njih – govor mržnje
N1 Info pre 8 satijoš 29 povezanih