Povezane vesti
Svi smo mi Dijamanti
Nova 21.03.2023
Svi smo mi drugačiji, a suština je upravo u tome. Lepotu različitosti je bitno negovati, jer to je ono što nas spaja, a najdivnija stvar koju možemo da učinimo je da pomognemo osobama kojima je potrebna naša podrška u razvoju i formiranju kvalitetnijeg i… »
Svi smo mi Dijamanti
Mondo 21.03.2023
Svi smo mi drugačiji, a suština je upravo u tome. Svi smo mi drugačiji, a suština je upravo u tome Lepotu različitosti je bitno negovati, jer to je ono što nas spaja, a najdivnija stvar koju možemo da učinimo je da pomognemo osobama kojima je potrebna… »
Vesti dana »
Mali: „Garancije za kreditnu podršku mladima u kupovini prve nekretnine povećane na 900 miliona evra“
Serbian News Media pre 1 satjoš 53 povezane
Toplotni talas u Srbiji i regionu: Ekstremne temperature do 39 stepeni i upozorenja na požare
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 63 povezane
(Foto/video) Jaki zemljotresi pogodili Venecuelu: Najmanje 164 poginulih, oko 1.000 povređenih, više od 10.000 nestalih
Newsmax Balkans pre 7 minutajoš 114 povezane
"Majstore, začepi gubicu": Dragović pobesneo zbog Arnautovića, cela Austrija na nogama
Mondo pre 4 satijoš 135 povezanih
Milo za drago: Rusija proterala rumunskog konzula - veliki sukob Moskve i Bukurešta zbog drona
Večernje novosti pre 2 minutajoš 25 povezanih