Повезане вести
Пустили британским Јутјуберима српске филмове, нису знали шта их снашло:"Па ово је шоу, филм је болестан! Какав обрт, лудило…
Блиц 21.03.2023
"Нема шансе да га не гледаш. Волео бих да знам где су глумци из овог филма, баш бих волео да то откријем. Пошаљите нам поруку. Препоручите нам још српских филмова, ово је било невероватно.", речи су британских јутјубера који су… »
Осећам се као да сам мртав! Странци гледали српске филмове и попадали од одушевљења, коментари пљуште: Ево, шаљем флашу…
Курир 21.03.2023
Двојица Британаца помно прате филмска и музичка дешавања у Србији и не престају да одушевљавају Србе својим реакцијама, а све објављују на Јутјубу. Одгледали су недавно култни филм "Ране", а на ред је дошло још једно… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова економија пре 1 сатјош 21 повезана
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 2 сатајош 9 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 3 сатајош 21 повезана