Povezane vesti
Ispovest žene koja obožava svingeraj: Gledala sam svog dečka kako se s*ksa s drugom, morala sam da odem kada mu je ovo…
Kurir 21.03.2023
'. Zoi Grej iz Londona progovorila je o svojim najluđim iskustvima svingeraja i ispričala da je doživela nekoliko prilika u kojima je morala da podvuče crtu. Tokom jedne akcije, gledala je dečka kako se seksa s drugom ženom na svingerskoj zabavi… »
Svingerka progovorila o najluđim iskustvima: Jedno ne trpi - "Kad vidim da to radi mom dečku, momentalno prekidam"
Mondo 21.03.2023
"Ta žena je prilično dominirala nad mojim partnerom", započela je... "Ta žena je prilično dominirala nad mojim partnerom", započela je... Svingeraj je izraz koji podrazumeva neobavezni, anonimni ili jednokratni intimni odnos s drugim parom, u kojem… »
Vesti dana »
Savjetnik vrhovnog vođe Khameneija: Iran se sprema odgovoriti Izraelu
Al Jazeera pre 2 satajoš 42 povezane
Završen protest u Novom Sadu: Manji incident ispred mesnog odbora SNS, došlo do okršaja sa jednom građankom
Blic pre 5 satijoš 14 povezanih
Srbija ide na evrobasket: Pešićevi Orlovi deklasirali Dansku i dva kola pre kola obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo
Kurir pre 3 minutajoš 18 povezanih
Pokret Bravo: U policiji pretučen čovek koji je uhapšen ispred novosadskog suda tokom blokade
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 39 povezanih