Повезане вести

Бившем директору Цибоне засметале прозивке Араповића: Ево шта је поручио!

Бившем директору Цибоне засметале прозивке Араповића: Ево шта је поручио!

Хот спорт 22.03.2023
Чаловић искрено о свему. Некадашњи директор Цибоне Домагој Чаловић негирао је изјаве бившег кошаркаша тог клуба Фрање Араповића, који је изјавио да је Црвена звезда 2014. године од њих купила место у Евролиги за 800.000 евра… »
Некадашњи директор Цибоне: Апсурдна и шупља прича Араповића

Некадашњи директор Цибоне: Апсурдна и шупља прича Араповића

Спортски журнал 22.03.2023
Чавловић је објаснио због чега је Цибона одустала од Евролиге. Фрањо Араповић је причом о новцу узбуркао кошаркашке страсти, а поводом целе приче, огласио се синоћ и Домагој Чавловић, некадашњи директор Цибоне: - Заиста сам… »
Бивши директор Цибоне изненађен: „Шокиран сам причом – апсурд је помислити да је Цибона могла одредити ко ће уместо ње у…

Бивши директор Цибоне изненађен: „Шокиран сам причом – апсурд је помислити да је Цибона могла одредити ко ће уместо ње у…

Хот спорт 22.03.2023
Није му се допало! Велика прашина се подигла јуче након што је Фрањо Араповић изјавио да је Цибона 2014. године продала своје месту Евролиги Црвеној звезди. Тим поводом огласио се и некадашњи директор Цибоса, Домагој Чавловић… »
Александар Петровић одговорио Небојши Човићу: Нисам био у Цибони када је Звезда постала члан Евролиге

Александар Петровић одговорио Небојши Човићу: Нисам био у Цибони када је Звезда постала члан Евролиге

Данас 22.03.2023
Селектор кошаркашке репрезентаације Хрватске Ацо Петровић огласио се на Твитеру и наставио полемику са Црвеном звездом и њеним председником Небојшом Човићем око уласка црвено-белих у Евролигу 2014. године. – Јасно је зашто г… »
Цибона продала звезди евролигу? То је шупља прича! Огласио се директор клуба: Остао сам шокиран, шта је циљ свега?

Цибона продала звезди евролигу? То је шупља прича! Огласио се директор клуба: Остао сам шокиран, шта је циљ свега?

Мондо 22.03.2023
Некадашњи директор Цибоне Домагој Чавловић огласио се поводом оптужби да је Цибона "продала" место у Евролиги Црвеној звезди. Некадашњи директор Цибоне Домагој Чавловић огласио се поводом оптужби да је Цибона "продала" место у… »
"Јасно је зашто ме Човић увлачи у игру": Алфа и омега хрватске кошарке још једном одговорио Звезди

"Јасно је зашто ме Човић увлачи у игру": Алфа и омега хрватске кошарке још једном одговорио Звезди

Вечерње новости 22.03.2023
ГЛАВНИ човек у хрватској кошарци Ацо Петровић реаговао је на најновије саопштење кошаркашког клуба Црвена звезда. ФОТО: ЕПА Све је почело од изјаве бившег кошаркаша Цибоне Фрање Араповића да је загребачки клуб за 800.000 евра… »
Петровићев нови одговор Звезди: "Јасно је зашто ме Човић увлачи у игру..."

Петровићев нови одговор Звезди: "Јасно је зашто ме Човић увлачи у игру..."

Спортске.нет 22.03.2023
Бивши хрватски кошаркаш Фрања Араповић је за локалне медије изјавио да је Црвена звезда платила Цибони 800.000 евра како би играла Евролигу 2014. године, што су "црвено-бели" јуче одмах демантовали и том приликом поменули име… »
Поново се огласио Петровић: „Јасно је зашто ме господин Човић увлачи у игру!“

Поново се огласио Петровић: „Јасно је зашто ме господин Човић увлачи у игру!“

Хот спорт 22.03.2023
Да ли ће бити новог саопштења? Велика прашина у регионалној кошарци подигла се јуче након изјаве Фрања Араповића, бившег хрватског кошаркаша, да је Цибона 2014. године продала Црвеној звезди место у Евролиги за 800 хиљада… »
„Нека се наши пријатељи из Загреба прво лепо договоре“: Црвена звезда демантује заборавног Петровића и призива реакцију…

„Нека се наши пријатељи из Загреба прво лепо договоре“: Црвена звезда демантује заборавног Петровића и призива реакцију…

Данас 22.03.2023
Српски шампион пустио још једно саопштење поводом тврдњи да је својевремено од Цибоне купио место у Евролиги. Не стишава се бура око тврдње бившег хрватског кошаркаша, Фрања Араповића, да је Црвена звезда у сезони 2014/2015… »
"Очекујемо да реагује евролига": Звезда оштро одговорила Аци Петровићу

"Очекујемо да реагује евролига": Звезда оштро одговорила Аци Петровићу

Вечерње новости 21.03.2023
ИЗЈАВА Фрање Араповића да је Црвена звезда 2014. године платила Цибони 800.000 евра место у Евролиги подигла је велику прашину. Због тога је тим са Малог Калемегдана два пута реаговао саопштењем. Фото: М. Вукадиновић Након тога… »

Вести дана »