Povezane vesti

Izbori u Grčkoj u maju u senci železničke nesreće

Danas 22.03.2023
U Grčkoj će u maju biti održani izbori, najavio je premijer Kirijakos Micotakis, tri nedelje nakon što je najsmrtonosnija železnička nesreća u zemlji izazvala proteste i pojačao pritisak na njegovu konzervativnu vladu. Micotakisov mandat zvanično… »

Najavljeni izbori

B92 22.03.2023
Premijer Grčke Kirijakos Micotakis najavio je u intervjuu za Alfa TV da će u maju biti održani opšti izbori. Četvorogodišnji mandat konzervativne vlade ističe u julu, ali očekivalo se da ce Micotakis raspisati izbore početkom aprila, navodi se u… »

Zbog potresa u javnosti nakon železničke nesreće: Premijer Grčke Micotakis najavio opšte izbore u maju

Kurir 22.03.2023
U Grčkoj će u maju biti održani opšti izbori obelodanio je večeras premijer Grčke Kirijakos Micotakis u intervjuu za Alfa TV. Četvorogodišnji mandat konzervativne vlade ističe u julu, ali očekivalo se da ce Micotakis raspisati izbore početkom… »

Grčki premijer najavio opšte izbore u maju

Novi magazin 22.03.2023
Grčki premijer Kirjakos Micotakis objavio je večeras, tri nedelje posle železničke tragedije koja je izazvala proteste protiv njegove vlade, da će opšti izbori biti održani u maju, ne navodeći tačan datum. "Mogu vam sa sigurnošću reći da će… »

Sudar vozova izazvao bes javnosti: Grčki premijer Micotakis najavio opšte izbore u maju

Blic 22.03.2023
Premijer vlade Grčke Kirijakos Micotakis izjavio je danas u intervjuu za Alfa TV da će u maju biti održani opšti izbori. Četvorogodišnji mandat konzervativne vlade ističe u julu, ali očekivalo se da ce Micotakis raspisati izbore početkom aprila… »

Micotakis najavio: Opšti izbori u Grčkoj u maju

Telegraf 22.03.2023
"Mogu vam sa sigurnošću reći da će izbori biti održani u maju", rekao je premijer Micotakis u prvom TV intervjuu nakon katastrofalne železničke nesreće kod Larise. Premijer vlade Grčke Kirijakos Micotakis izjavio je danas u intervjuu za Alfa… »

Grčki premijer najavio opšte izbore u maju

Danas 21.03.2023
Grčki premijer Kirjakos Micotakis objavio je večeras, tri nedelje posle železničke tragedije koja je izazvala proteste protiv njegove vlade, da će opšti izbori biti održani u maju, ne navodeći tačan datum. „Mogu vam sa sigurnošću reći da će… »

Vesti dana »