Повезане вести
Вучић се састао са грчким министром спољних послова
РТВ 22.03.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас са грчким министром спољних послова Никосом Дендијасом, који је допутовао у посету Србији. Вучић је на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" објавио фотографију са… »
Вучић са Дендијасом: Чврста подршка Грчке напорима за напредак дијалога Београда и Приштине
РТС 22.03.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се са грчким министром спољних послова Никосом Дендијасом, који је допутовао у посету Србији. "Леп дан искористио сам да угостим министра Дендијаса са којим сам размотрио ситуацију у… »
Вучић се састао са грчким министром спољних послова, Дендијас: Честитао сам на споразуму из Охрида
Еуроневс 22.03.2023
Председник Србије Александар Вучић састао се са грчким министром спољних послова Никосом Дендијасом, који је допутовао у посету Србији. Вучић је на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав" објавио фотографију са Дендијасом. Виев… »
Дендијас разговарао са Вучићем: Шеф грчке дипломатије сутра у посети Србији
Блиц 21.03.2023
Министар спољних послова Грчке Никос Дендијас боравиће сутра у посети Србији, где ће га примити председник Александар Вучић, саопштило је грчко Министарство спољних послова. У саопштењу грчког МСП-а наводи се да се очекује да… »
Вести дана »

„Трактор стиже, хуљо моја“: Пољопривредници из целе Војводине кренули на протест у Новом Саду
Недељник пре 27 минутајош 10 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на параде
Југмедиа пре 32 минутајош 14 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 10 сатијош 9 повезаних