Povezane vesti
Vučić: Profesionalno postupanje Kfora tokom krize na Kosovu
N1 Info 22.03.2023
Predsednik Aleksandar Vučić ocenio je ponašanje Kfora tokom poslednje krize na Kosovu kao veoma raconalno, odmereno i profesionalno. On je na tome zahvalio general-majoru Danijelu T. Lasiku „Veoma korektan sastanak sa general-majorom Lasikom kome sam… »
Vučić zahvalio Lasiku na profesionalnom postupanju KFOR-a
Euronews 22.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je u razgovoru u Beogradu direktoru za strategiju, planiranje i politiku Evropske komande SAD general-majoru Danijelu T. Lasiku zahvalio na racionalnom, odmerenom i profesionalnom postupanju… »
Vučić zahvalio Lasiku na profesionalnom postupanju KFOR-a
RTV 22.03.2023
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je u razgovoru u Beogradu direktoru za strategiju, planiranje i politiku Evropske komande SAD general-majoru Danijelu T. Lasiku zahvalio na racionalnom, odmerenom i profesionalnom… »
Vučić danas sa zvaničnikom Evropske komande SAD Danijelom T. Lasikom
Blic 22.03.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa direktorom za strategiju, planiranje i politiku Evropske komande SAD general-majorom Danijelom T. Lasikom. Sastanak je zakazan za 8.00 sati u zgradi Generalnog sekretarijata, navodi pres sluzba… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 65 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 4 satijoš 24 povezane
Zelenski smenio Sirskog! Potres u vrhu Ukrajine! Predsednik države doneo prelomnu odluku i smenio vrhovnog komandanta OSU
Kurir pre 3 minutajoš 23 povezane
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 12 minutajoš 64 povezane
Skupština u ponedeljak raspravlja o nepoverenju Vladi: Da li se Srbija približava vanrednim izborima?
Serbian News Media pre 4 satijoš 18 povezanih