Povezane vesti
Džaka o utakmici sa Srbijom: Imao sam spreman plan
Danas 22.03.2023
Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka u okviru dokumentarca o tom timu pričao je o raznim temama, između ostalog i o utakmicama sa Srbijom. Džakina porodica se početkom devedesetih iz Podujeva (Kosovo i Metohija) preselila u Švajcarsku. Sam… »
Granit Džaka govorio o Srbiji: „Ako se desi nešto loše…“
Hot sport 22.03.2023
Da li je zaista ovako bilo? Igra pritiska je švajcarski dokumentarac koji kroz epizode prikazuje švajcarske reprezentativce. U četvrtoj po redu, koja nosi naziv Krvni pritisak, našao se i Granit Džaka. On je tom prilikom govorio o svom poreklu, s… »
Džaka o utakmici sa Srbijom: Imao sam spreman plan
Sport klub 22.03.2023
Podeli : Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka u okviru dokumentarca o tom timu pričao je o raznim temama, između ostalog i o utakmicama sa Srbijom. Džakina porodica se početkom devedesetih iz Podujeva (Kosovo i Metohija) preselila u Švajcarsku… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kolona studenata stiže na most Gazela: Počinje blokada Mostarske petljeFOTO
Nova pre 17 minutajoš 21 povezana
BLOG Kataklizma u Los Anđelesu: Ovde kao da je pala atomska bomba, nema kraja požarima, vojska izlazi na ulice
Nova pre 17 minutajoš 27 povezanih
Produžen ugovor za stručni nadzor nad radovima na pruzi do Mađarske
Forbes pre 3 satajoš 8 povezanih
Studenti blokirali saobraćaj ispred Palate pravde u Beogradu, nezadovoljni radom tužilaštva
Beta pre 35 minutajoš 22 povezane