Povezane vesti
Džaka o utakmici sa Srbijom: Imao sam spreman plan
Danas 22.03.2023
Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka u okviru dokumentarca o tom timu pričao je o raznim temama, između ostalog i o utakmicama sa Srbijom. Džakina porodica se početkom devedesetih iz Podujeva (Kosovo i Metohija) preselila u Švajcarsku. Sam Granit je… »
Granit Džaka govorio o Srbiji: „Ako se desi nešto loše…“
Hot sport 22.03.2023
Da li je zaista ovako bilo? Igra pritiska je švajcarski dokumentarac koji kroz epizode prikazuje švajcarske reprezentativce. U četvrtoj po redu, koja nosi naziv Krvni pritisak, našao se i Granit Džaka. On je tom prilikom govorio o svom poreklu, s obzirom… »
Džaka o utakmici sa Srbijom: Imao sam spreman plan
Sport klub 22.03.2023
Podeli : Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka u okviru dokumentarca o tom timu pričao je o raznim temama, između ostalog i o utakmicama sa Srbijom. Džakina porodica se početkom devedesetih iz Podujeva (Kosovo i Metohija) preselila u Švajcarsku. Sam… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak 1. januar 2026: Danas umereno oblačno, temperatura do 10
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
(Video) Denver bez povređenog Jokića pobedio Toronto: Srpski as u Torontu pratio saigrače, hramlje, ali to nije loše, kaže lekar
Dnevnik pre 29 minutajoš 40 povezanih
Mali: U 2026. godini prosečna plata veća od 1.000 evra, a u 2027. će dostići 1.400 evra
RTK pre 3 minutajoš 16 povezanih