Povezane vesti
Džaka o utakmici sa Srbijom: Imao sam spreman plan
Danas 22.03.2023
Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka u okviru dokumentarca o tom timu pričao je o raznim temama, između ostalog i o utakmicama sa Srbijom. Džakina porodica se početkom devedesetih iz Podujeva (Kosovo i Metohija) preselila u Švajcarsku. Sam… »
Granit Džaka govorio o Srbiji: „Ako se desi nešto loše…“
Hot sport 22.03.2023
Da li je zaista ovako bilo? Igra pritiska je švajcarski dokumentarac koji kroz epizode prikazuje švajcarske reprezentativce. U četvrtoj po redu, koja nosi naziv Krvni pritisak, našao se i Granit Džaka. On je tom prilikom govorio o svom poreklu, s… »
Džaka o utakmici sa Srbijom: Imao sam spreman plan
Sport klub 22.03.2023
Podeli : Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka u okviru dokumentarca o tom timu pričao je o raznim temama, između ostalog i o utakmicama sa Srbijom. Džakina porodica se početkom devedesetih iz Podujeva (Kosovo i Metohija) preselila u Švajcarsku… »
Vesti dana »
Počela komemoracija Draganu Markoviću u Skupštini Srbije, prisustvuju državni zvaničnici
Euronews pre 22 minutajoš 58 povezanih
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 2 satajoš 24 povezane
Iznenađenje u Rumuniji: Desničarski kandidat Đorđesku vodi u trci za predsednika, iza njega Čolaku
Euronews pre 1 satjoš 17 povezanih
Dačić kaže da lekari nisu konstatovali povrede kod penzionera koji tvrdi da je pretučen u policiji
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 14 povezanih
U Nišu nastava skraćena u 45 škola, u šest škola se odvija kombinovano
Niške vesti pre 52 minutajoš 15 povezanih