Povezane vesti

Sanacija puteva u MZ Resnik

Ritam grada Kg 22.03.2023
Sektor niskogradnje JKP “Šumadija” izvodi radove na unapređenju putne infrastrukture u MZ Resnik. U zaseoku Cerovica izvršeno je nasipanje lokalnog puta i mašinski iskop kanala, u vikend naselju iskop kanala i izrada cevastih propusta, a u zaseoku… »

Nasipanje lokalnih puteva u Resniku

RTK 22.03.2023
Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac radi na unapređenju putne infrastrukture u Mesnoj zajednici Resnik. U zaseoku Cerovica nasut je lokalni put i mašinski iskopan kanal, u vikend naselju iskopan je kanal i urađeni cevasti propusti, a u zaseoku… »

Sanacija puteva u MZ Resnik

Kragujevačke 22.03.2023
Sektor niskogradnje JKP "Šumadija" izvodi radove na unapređenju putne infrastrukture u MZ Resnik. U zaseoku Cerovica izvršeno je nasipanje lokalnog puta i mašinski iskop kanala, u vikend naselju iskop kanala i izrada cevastih propusta, a u zaseoku… »

U Resniku se nasipaju putevi, Poskuricama nova rasveta (FOTO)

InfoKG 22.03.2023
JKP Šumadija izvodi radove na unapređenju putne infrastrukture u MZ Resnik. U Poskuricama vrši se produžetak linije javne rasvete. Na teritoriji Resnika, u zaseoku Cerovica, izvršeno je nasipanje lokalnog puta i mašinski iskop kanala, u vikend… »

Kragujevac: Nasipanje lokalnih puteva u Resniku

Pressek 22.03.2023
Sektor niskogradnje JKP Šumadija Kragujevac izvodi radove na unapređenju putne infrastrukture u MZ Resnik. U zaseoku Cerovica izvršeno je nasipanje lokalnog puta i mašinski iskop kanala, u vikend-naselju iskop kanala i izrada cevastih propusta, a u… »

Vesti dana »