Повезане вести

„Нешто ме је вукло да се вратим на Косово“: Била је Листерова ћерка у „Породичном благу“, а овако данас изгледа (ФОТО)…

„Нешто ме је вукло да се вратим на Косово“: Била је Листерова ћерка у „Породичном благу“, а овако данас изгледа (ФОТО)…

Нова 22.03.2023
После ове улоге је нестала са сцене. Глумицу Анику Милићевић домаћа публика је упознала као ћерку чувеног Листера у серији „Породично благо“. Ипак, управо након снимања ове серије, она је одустала од глуме. „Одувек сам маштала… »
Глумила листерову ћерку у "породичном благу" када је почело бомбардовање: Глумица се вратила на Косово и изгледа овако

Глумила листерову ћерку у "породичном благу" када је почело бомбардовање: Глумица се вратила на Косово и изгледа овако

Мондо 22.03.2023
Глумица Аника Милићевић се након бомбардовања вратила на Косово, где и данас живи и ради. Глумица Аника Милићевић се након бомбардовања вратила на Косово, где и данас живи и ради Јунаци и догововштине из серије која је неколико… »
"Живим на две адресе": Гледали смо је у "Породичном благу", дуго је није било у серијама, а ево како јој данас изгледа живот

"Живим на две адресе": Гледали смо је у "Породичном благу", дуго је није било у серијама, а ево како јој данас изгледа живот

Блиц 22.03.2023
Чувена серија "Породично благо" много пута се репризирала на Јавном сервису Србије, а згоде и незгоде јунака овог популарног телевизијског пројекта препричавају се и годинама након првог емитовања. Многи се сећају чувеног… »

Вести дана »