Povezane vesti
Granit Džaka: "Kosovo je moja krv, protiv Srbije sam si zacrtao jedan cilj"
Sportske.net 22.03.2023
Reprezentativac Švajcarske Granit Džaka izjavio je u dokumentarcu "Igra pritiska" koju snima tamošnja selekcija da je ponosan na svoje poreklo. Džaka će ovih dana boraviti u Srbiji gde će njegova reprezentacija igrati u Novom Sadu protiv Belorusije u… »
Šaćiri ne dolazi u Srbiju, a Džaka poručuje: “Moje poreklo i krv su Kosovo” (VIDEO)
Vesti online 22.03.2023
Reprezentacija Švajcarske gostovaće 25. marta u Novom Sadu, ali neće igrati protiv Srbije, već će Belorusija odlukom UEFA tu otvoriti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. I dok Džerdan Šaćiri neće ponovo doći u Srbiju jer je povređen, Granit… »
Oglasio se albanski provokator: Moje poreklo i moja krv su tzv. Kosovo
Večernje novosti 22.03.2023
FUDBALSKI savez Švajcarske saopštio je da Džerdan Šaćiri i Gregor Kobel zbog povreda neće igrati za nacionalni tim na startu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj. Tanjug/AP To znači da Šaćirija opet… »
Vesti dana »
Opština Kovin proglasila vanrednu situaciju na delu teritorije zbog izbijanja požara
Insajder pre 32 minutajoš 36 povezanih
"Uznemiren sam, brat mi je okružen požarima": Darko Tanasijević očajan zbog loše situacije u Deliblatskoj peščari: "svi su evakuisani", otkrio koje informacije ima
Blic pre 52 minutajoš 46 povezanih
"Zelenski nam dolazi u prvu bilateralnu posetu" Vučić o poseti ukrajinskog predsednika Srbiji: Ovo će biti sve teme razgovora (video)
Blic pre 2 satajoš 31 povezana
Štab: U većem delu Srbije nema restrikcija vodosnabdevanja, apel da se voda koristi racionalno
Beta pre 1 satjoš 55 povezanih
Novopazarac (37) falsifikovao robu vrednu više od 13 miliona dinara, u radnji zatečena i četiri neprijavljena radnika
Newsmax Balkans pre 17 minutajoš 45 povezanih