Повезане вести
После победа на тениским теренима сада побеђују опаку болест
Политика 22.03.2023
Мартина Навратилова и Крис Еверт заједно су освојиле 36 гренд слем титула у синглу (свака по 18), преко 320 ВТА трофеја, међусобно су одиграле 80 дуела (Навратилова је имала шест победа више), нажалост обе су оболеле од рака и на… »
Тенис и здравље: Мартина Навратилова: „Слободна сам, победила сам рак"
Јужне вести 22.03.2023
Гетти Имагес Мартина Навратилова - деветострука освајачица Вимблдона Тениска великанка Мартина Навратилова рекла је да се „ослободила рака" након што је живела у страху „да неће доживети следећи Божић". Освајачици 18 гренд слем… »
Тенис и здравље: Мартина Навратилова: „Слободна сам, победила сам рак“
Данас 22.03.2023
Тениска великанка Мартина Навратилова рекла је да се „ослободила рака“ након што је живела у страху „да неће доживети следећи Божић“. Освајачици 18 гренд слем титула, којој је претходно 2010. откривен рак дојке, крајем прошле… »
Навратилова открила да се излечила од рака
Спортски журнал 22.03.2023
Навратилова је велику подршку добила од пријатељице и бивше ривалке Крис Еверт. Легендарна Мартина Навратилова изјавила је да се излечила од рака. Освајачица 18 гренд слем трофеја је 2010. године боловала од рака дојке, а крајем… »
Вести дана »
Ау, шта ово раде Јокић и Гордон!? Акција о којој бруји свет (видео)
Вечерње новости пре 10 минутајош 20 повезаних
Киша пљушти, небо се отворило! Званично упозорење РХМЗ на већу количину падавина, ови делови Србије на удару
Ало пре 21 минутајош 15 повезаних
Трагедија на Новом Београду: Породица страдала у судару са „аудијем“
Време пре 19 минутајош 28 повезаних
Крвави обрачун у Чачку: Двојица младића избодена у тучи, један у животној опасности
Глас Западне Србије пре 49 минутајош 10 повезаних
Трампов ултиматум Путину: "Састаћу се само ако пристане... Нећу губити време"
Блиц пре 10 сатијош 7 повезаних