Povezane vesti
Posle pobeda na teniskim terenima sada pobeđuju opaku bolest
Politika 22.03.2023
Martina Navratilova i Kris Evert zajedno su osvojile 36 grend slem titula u singlu (svaka po 18), preko 320 WTA trofeja, međusobno su odigrale 80 duela (Navratilova je imala šest pobeda više), nažalost obe su obolele od raka i na sreću obe su pobedile tu… »
Tenis i zdravlje: Martina Navratilova: „Slobodna sam, pobedila sam rak"
Južne vesti 22.03.2023
Getty Images Martina Navratilova - devetostruka osvajačica Vimbldona Teniska velikanka Martina Navratilova rekla je da se „oslobodila raka" nakon što je živela u strahu „da neće doživeti sledeći Božić". Osvajačici 18 grend slem titula, kojoj je prethodno… »
Tenis i zdravlje: Martina Navratilova: „Slobodna sam, pobedila sam rak“
Danas 22.03.2023
Teniska velikanka Martina Navratilova rekla je da se „oslobodila raka“ nakon što je živela u strahu „da neće doživeti sledeći Božić“. Osvajačici 18 grend slem titula, kojoj je prethodno 2010. otkriven rak dojke, krajem prošle godine dijagnostikovan je… »
Navratilova otkrila da se izlečila od raka
Sportski žurnal 22.03.2023
Navratilova je veliku podršku dobila od prijateljice i bivše rivalke Kris Evert. Legendarna Martina Navratilova izjavila je da se izlečila od raka. Osvajačica 18 grend slem trofeja je 2010. godine bolovala od raka dojke, a krajem prošle godine… »
Vesti dana »
Dodik: Srbi na području Eparhije bihaćko-petrovačke i rmanjske ne žele da prodaju imanja
N1 Info pre 19 minutajoš 27 povezanih
Đuro Macut apeluje: Racionalno trošiti struju, sutra hitna sednica Štaba za vanredne situacije
Beta pre 10 minutajoš 42 povezane
Rasim Ljajić se povukao sa čela SDPS, Jug Radivojević novi predsednik stranke
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih
Srbija pod uticajem snažnog toplotnog talasa i visokih temperatura
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 71 povezana
Tramp odložio napade na Iran, Teheran negira dogovor, nove žrtve u Gaze
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 39 povezanih