Povezane vesti
"Od te pesme mogao sam da kupim osam stanova": Ivan Gavrilović otkrio detalji iz života, progovorio o ženi koju je prevario…
Blic 22.03.2023
Denser Ivan Gavrilović devedesetih godina proslavio se pesmom "200 na sat", a sada je otkrio da mu je upravo ona donela i najviše novca. - Kada mi je menadžer Raca ponudio tu pesmu, rekao sam mu: "Ne pada mi na pamet da otpevam tu glupu i idiotsku… »
Od pesme 200 na sat zaradio sam 8 stanova Ivan Gavrilović o opasnim ‘90, Arkanu, a evo koliko mu je Slobina Marija plaćala…
Kurir 22.03.2023
- Kada mi je menadžer Raca ponudio tu pesmu, rekao sam mu: "Ne pada mi na pamet da otpevam tu glupu i idiotsku numeru sa harmonikom!" Sada sam srećan što sam pristao jer sam za nju uzeo brdo para. Da je tada postojao Jutjub, danas bih bio milioner… »
Vesti dana »
Prekinuta rasprava o izmenama zakona u Nišu gde je prisustvovala Slavica Đukić Dejanović pošto su studenti ušli u salu
Euronews pre 51 minutajoš 37 povezanih
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Kinezi apelovali: Infrastruktura železnice zanemaruje opasnosti na staničnim objektima
Nedeljnik pre 7 satijoš 6 povezanih
Peskov: Kijev nalogodavac ubistva Kirilova, nastavićemo borbu protiv nacističkog režima
Vesti online pre 4 satijoš 19 povezanih