Povezane vesti
"Od te pesme mogao sam da kupim osam stanova": Ivan Gavrilović otkrio detalji iz života, progovorio o ženi koju je prevario…
Blic 22.03.2023
Denser Ivan Gavrilović devedesetih godina proslavio se pesmom "200 na sat", a sada je otkrio da mu je upravo ona donela i najviše novca. - Kada mi je menadžer Raca ponudio tu pesmu, rekao sam mu: "Ne pada mi na pamet da otpevam tu glupu i idiotsku… »
Od pesme 200 na sat zaradio sam 8 stanova Ivan Gavrilović o opasnim ‘90, Arkanu, a evo koliko mu je Slobina Marija plaćala…
Kurir 22.03.2023
- Kada mi je menadžer Raca ponudio tu pesmu, rekao sam mu: "Ne pada mi na pamet da otpevam tu glupu i idiotsku numeru sa harmonikom!" Sada sam srećan što sam pristao jer sam za nju uzeo brdo para. Da je tada postojao Jutjub, danas bih bio milioner… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Danijela Krstić, članica SNS, napadnuta u Nišu: Pogođena kamenom u glavu. Mup: Povređena još jedna žena
Blic pre 4 satijoš 1 povezana